Hmm, w jakim sensie "normalne"? Bo o ile znam twoje upodobania Dany, długich herów to ty nie lubisz A takowe właśnie mam. Chyba, że mam je taktownie związane przepaską i to jest twoim zdaniem "normalne". Wyjaśnij proszę
Dobra, kończmy ten temat. Ogólnie nie przepadam za włosami długimi (czyli np. takimi, jakie mają metale). Tobie już rzeczywiście odrastają i masz powoli podobne do tych, co kiedyś. Właściwie to się aż za dobrze nie przyjrzałem, że masz opaskę. Powoli wpadasz w dział "włosy długie" Kończymy to
Ohoho! Kogóż to widzą me piękne oczka? Na pierwszym zdjątku wyglądasz jak Chrystus po weselu w Kanie Galilejskiej. A cóż to za bąbel w twych ramionkach, hę?
Ta mala to moja siostra, zajmowalem sie nia gdy bylem u moich rodzicow za Odra.
@Jakob. Sorry, ze juz tak bezposrednio, ale z pewnoscia tyle miales do czynienia z emo w polsce co ja z plemionami z afryki. I twoj komentarz nie zrobil na mnie zadnego wrazenia, nudza mnie juz ludzie piszacy emo to emo tamto, narobilo sie was na forach jak much owocowek. Nie ubieram sie jak emo ani nie slucham emocore, wiec wypraszam sobie. Thx in advance
Użytkownik Devilus dnia sob, 23 cze 2007 - 18:03 napisał
@Jakob. Sorry, ze juz tak bezposrednio, ale z pewnoscia tyle miales do czynienia z emo w polsce co ja z plemionami z afryki. I twoj komentarz nie zrobil na mnie zadnego wrazenia, nudza mnie juz ludzie piszacy emo to emo tamto, narobilo sie was na forach jak much owocowek. Nie ubieram sie jak emo ani nie slucham emocore, wiec wypraszam sobie. Thx in advance
[post="70858"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Naturalnie, wiem, że tego nie słuchasz... nie miałem na celu Cię obrazić, mój post był bardziej w żartobliwym tonie
Ale uwierz mi, miałem do czynienia z Emo i najbardziej dziwna dla mnie jest ta otoczka wiecznego smutku i cierpienia wzięta znikąd, bo w życiu im się układa...
Moda, przejdzie z czasem, ja juz takie wlosy mialem wczesniej zanim w polsce ktokolwiek wiedzial co to emo jest, dlatego mnie szczegolnie takie uwagi irytuja. Zrozumialbys mnie jakbys gral w l2 i uczeszczal na ich forach, tam jak ktos ma jeden z tzw emo haircut, to juz jak owce becza "omg emo emo, go cry /wrist "
Użytkownik Devilus dnia sob, 23 cze 2007 - 18:47 napisał
Moda, przejdzie z czasem, ja juz takie wlosy mialem wczesniej zanim w polsce ktokolwiek wiedzial co to emo jest, dlatego mnie szczegolnie takie uwagi irytuja. Zrozumialbys mnie jakbys gral w l2 i uczeszczal na ich forach, tam jak ktos ma jeden z tzw emo haircut, to juz jak owce becza "omg emo emo, go cry /wrist "
[post="70867"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ja rozumiem... sam chciałem mieć taką fryzurę, jednak opcja zapuszczenia dłuższych kłaków wygrała... dlatego mówiłem, że tamten post był w żartobliwym tonie .
Faktycznie ładna Eni i w pełni przychylam się do opinii Strażnika, który większość swoich fotek które widziałem robi na tle owej szafki - przez to trudno mi rozróżnić te zdjęcia i dziele je na przed i po zmianie fryzury:)