LOL;| Wy ze mnie SD chcecie zrobić no lol! Znacznie bardziej podoba mi się wizja krwi latynoskiej niżeli afroamrykańskiej...Tym nie mniej uznam to za pewien rodzaj komplement...Aha i prosze nie uzywać przy mnie słowa "fryzjer" to oburzające...
Ciekawe co w przypadku wampira można rozumieć pod pojęciem "domieszka krwi". Może żeś po prostu jakiś hiszpanów (albo hiszpanki) pokąsał i ci weszło w krew
1. Jestem pewien, że nikt tu nie chcę mojej zakazanej mordy
2. Nie mam na komputerze żadnych swoich fotek (w ogóle to mało mam, bo nie fotogeniczny jestem :sad: )
Haha kupcie mi aparat cyfrowy to dam zdjęcia . Mam tylko lustrzanke a jej nie da się podłączyć do kompa :] Skanera też nie mam chyba że da się zdjęcie do drukarki upchnąc i wrzucić na kompa xD Pozatym czekam aż mi bródka urośnie wtedy może jakąś fote walne.
Aż bródka urośnie? Czyżbym jakiś nową modę na bródki spowodował? Jacób jest git, chociaż nie mam jakiś szczegółnych określeń jak twoja siostra, Fink i mógłbyś już dać. Zanim włosy urosną to minie kilka miechów, chociaż kiedyś dałeś foto, chyba na Strefie...
Selen, może uzyj swoich wdzięków na Finku?;> Bo przez niego cierpieć będziemy my wszyscy nie mogąc oglądać Ciebie!! Argh! Fink, rusz owłosione duspko i rób te fotosy!
Ja dawalem jedno zdjecie, a narazie (chyba) sie nie zmienilem. Moglbym dac bo stary ma syfrowke itd ale jestem zbyt leniwy. A takze nie chce straszyc ludzi. Bo zmienilem styl ubierania(NIE POGLADY), z czarnego na bardziej wesoly, a to za sprawa kolezanek Lecz nie myslcie sobie i tak Satan my Master :twist: :twist: :twist: buhahahahahahaha