Joan... Niech no ja cie dorwę. Oj, zrobimy czarną mszę! [żałuj, że nie widziałaś mojego kuzyna. On to dopiero jest misio ]
I ja jestem ciepły... Ale uważaj, bo się poparzysz. Ew. dostaniesz z pólobrotu z zablokowaniem sankayio
Na marginesie - to my rodzeństwem jesteśmy, czy jak? Obydwoje dziećmi Szatana? Nieźle.
Moim zdaniem wyglądasz adekwatnie do postaci paladyna tylko pozostającego w ukryciu. Jestem pewien że gdybyś wskoczył w zbroję, przywdział na głowę koronę i chwycił dwuręczny miecz to nikt by nie miał wątpliwości
To jedź na obóz Bractwa Talizmanu... Szkoda, że zmienili wersję. Wczesniej dzieliliśmy się na trzy frakcje [Rohan, Gndor i Rivendell], i każda frakcja miała coś konkretnego do zrobienia. Mnie się trafił Rohan [mimo że jeździć wtedy na koniu nie umiałem ]... Nie dość, że w ciągu dwóch godzin był ekspresowy kurs opiekowania się koniem [mnie się trafił ogier... Zgrozo], potem ekspresowy kurs władania lancą i mieczem z konia i już nas wzięli. Myśmy byli podzieleni na 3 oddziały, każdy z własnym sztandarem... Ja go niosłem. Normalnie broń obuchowa xD
No i właśnie tak ludzie wygladali - albo mozna było się zastanawiać, co oni tam robią [m.in. ja ^_^], albo wyglądali, jakby z mieczem i w pełnej zbroi się urodzili. Fajnie było...
Widać od razu, że modelarz.
I że w Czermnej był
Wii, tez masz keyboarda ^_^ Też umiem na nim grać...
Fajny łańcuszek z płyt. Heh
I pamiątka po Pierwszej Komunii na ścianie. Religijny chłopak
To chyba wszystko. Ta... mozna by dać temat "Pokaż no swój pokój" xDD
I od razu będzie widać, kto kim jest
Ja mam taką czaszkę, ale na półce
I obrazek z komunii też poleciał... A Pancernik faktycznie, całkiem całkiem... Niemniej, wolę modele drewniane
A Ameryka północna... Może właśnie tam mieszka?
Co do pomysłu na pokój to całkiem nieźle.....ale mój pokój nie nadaje się do pokazania. Ściany zawalone artami (moimi, kumpeli i innymi), o biórku lepiej nie mówić...No ale można to przetestować XD.
Oj chłopaki, narzekacie, że teżbyście się chcieli przywdziać taką zbroję i poczuć się jak prawdziwy rycerz/bohater. Niech wam szare komóry popracują. Wystarczą materiały, mnóstwo kleju i taśmy, kumpli od zaebania i spowrotem i parę znajomości no i wyobraźnia. Czemu jesteście tacy denni, zabawcie się sami, a nie będziecie bulić za jakieś obozy itepe.
Panowie, panowie... Nie wiecie, gdzie leży Tomaszów Mazowiecki ?
Dlaczego Ameryka... no cóż, wszystkich ścian Wam pokazać nie mogłem (tzn. nie lubię pustych ścian, a na mapy jak najbardziej powinienem się często przyglądać ).
Użytkownik Jakób napisał
Hehehe, Rince, mam identyczne biórko i taką samą czaskę jak ty przy monitorze
Heh, zaraz się okaże, że wszyscy mają taką samą czaszkę . A myślałem, że jest oryginalna...
Użytkownik Fink napisał
I pamiątka po Pierwszej Komunii na ścianie. Religijny chłopak
I tu trafiłeś. Takiej rzeczy nigdy bym nie wyrzucił.
Tam na górze stoi jeszcze niedokończony Myfolwer (żaglowiec) i T-72 (czołg). Heh, zazwyczaj tak mam, że na wakacjach u babki coś zaczynam i nie kończe, a w domu to już mi się nie chce. Następnym razem, jak się dorwie aparat, to pokażę Wam Su-22 . Zdecydowanie najlepszy.
Ps. Co do łańcuszka z płyt, czeka następne 20 szrotów do dowieszenia, ale nie mam czasu .
ja się już spotykałem z przypadkami wyrzucenia nawet bardziej istotnych rzeczy xD ale cóż trzeba taki proceder plenic i normalnie stawie się na wyprawie z trzystoma kopiami!