Zdjecia forumowiczow
Rince - no wiesz, marnujesz płyty na łańcuszki... Tak trzymaj Ten pancernik jest rzeczywiscie fajny. Że ci się chciało go kleić...
Pomysł z pokazaniem pokoju jest jak najbardziej chybiony. Ja sprzątam od święta do święta... No chyba, że dostanę opieprz od rodziców A kompa mam w pokoju u brata więc jak goście przychodzą to wystarczy, że tam posprzątam
Pomysł z pokazaniem pokoju jest jak najbardziej chybiony. Ja sprzątam od święta do święta... No chyba, że dostanę opieprz od rodziców A kompa mam w pokoju u brata więc jak goście przychodzą to wystarczy, że tam posprzątam
Luuuudzie bardzo "faaaajnie", że macie sajgon w pokojach ale nie trzeba o tym na forum pisać w taki sposób jakbyście z tego dumni byli.
True True, jak chcecie sobie ponarzekac na swoje pokoje te sobie zrobcie osobny temat...
P.S Ekh sorki za wciecie
by OLO
W sumie to niegłupi pomysł...
True True, jak chcecie sobie ponarzekac na swoje pokoje te sobie zrobcie osobny temat...
P.S Ekh sorki za wciecie
by OLO
W sumie to niegłupi pomysł...
Czas odświeżyć image. Robione z 1h temu.
Jak nie chcesz dalej oglądać, skończ na tym...
Foto 2
Ave, Ave
Ave! Ave!
Ładna podeszwa?
Foto 6
Foto 7
The Last (and Lost)
Jak nie chcesz dalej oglądać, skończ na tym...
Foto 2
Ave, Ave
Ave! Ave!
Ładna podeszwa?
Foto 6
Foto 7
The Last (and Lost)
Byłby...Obrażasz mnie <_<' za takie słowa w rzeczywistości robię brzydkie rzeczy (nie powiem jakie, nie będe was bardziej demoralizował). W dzionek bo potem nie miałem możliwości dostania cyfrówki w swoje łapska.
A co do łańcuszka to nie wiem co to jest...Dostałem na dzień ojca...
A co do łańcuszka to nie wiem co to jest...Dostałem na dzień ojca...
Cytat
Dostałem na dzień ojca...
Dzień ojca?! o.O
No a co do zdjęć - jak powiedział Terion "pełen profesjonalizm" . Zastanawiam się, czy sam je robiłeś na statywie czy ktoś ci robił? . No i dużo lepiej ci w dłuższych włosach... zapuszczaj, zapuszczaj ... coś mi się zdaje że masz takie włosy jak ja , tzn. że też ci się będą nieźle zawijały na końcach
Robił mi mój druh. Zna się na tym więc oddałem swoja facjatę pod jego oko (i ręce;]).
A co do włosów. To też tak myślę. Już mi się zawijają na końcach (szczególnie te tylnie) chociaż tutaj jakoś tego szczególnie nie widać. Mysle czy czasem nie walnać na ten tył żelu aby je "uziemić"...
A teraz coś EXTRA
Takie coś...Abyście o mnie pamiętali...
A co do włosów. To też tak myślę. Już mi się zawijają na końcach (szczególnie te tylnie) chociaż tutaj jakoś tego szczególnie nie widać. Mysle czy czasem nie walnać na ten tył żelu aby je "uziemić"...
A teraz coś EXTRA
Takie coś...Abyście o mnie pamiętali...
Użytkownik Terion dnia Mar 2 2006, 08:43 PM napisał
A co do wampiryzmu to wybacz Widzisz jak mnie zmyliłeś wspaniale zamaskowany....
[post="41212"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chyba Maskaradę mam już we krwi...Nawet jesli jej nie chcę...
A co do zaspy śniego to nie długo (dziś) daf super-extra fotosy...Bądźcie gotowi ;]
Nie no, najlepsze jest ostatnie (last) . Taka minka w stylu... a co to jest? Tylko nie rozumiem co miało lost znaczyć...
A EXTRA było by jeszcze lepsze, jakbyś się nie uśmiechał, tylko zrobił taką minę jak na "Ave! Ave!" na przykład.
Ps. Ładna okolica . Ciekawe, czy wieczorem zapalają latarnie...
A EXTRA było by jeszcze lepsze, jakbyś się nie uśmiechał, tylko zrobił taką minę jak na "Ave! Ave!" na przykład.
Ps. Ładna okolica . Ciekawe, czy wieczorem zapalają latarnie...
Zaspy mniejsze jak ja mam na podwórku. Moje są dużo wyższe ode mnie [mają gdzieś tak ze 3m ]
Foty lepsze byłyby bez tekstów I masz podobnie niesforne włosy. Kurde, siostra mi musiała zrobić przyspieszony kurs prostowania włosów, bo generalnie mi się loki zaczynały kręcić xD
Foty - fajne. Podeszwa też. Nie obraź się, ale jednak nie zapamiętałbym cię, gdybyś przeszedł obok na ulicy. Ofkors, gdyby nie ta kurtka/bluza
Ponawiam pytanie - masz już małe wampirki?
Foty lepsze byłyby bez tekstów I masz podobnie niesforne włosy. Kurde, siostra mi musiała zrobić przyspieszony kurs prostowania włosów, bo generalnie mi się loki zaczynały kręcić xD
Foty - fajne. Podeszwa też. Nie obraź się, ale jednak nie zapamiętałbym cię, gdybyś przeszedł obok na ulicy. Ofkors, gdyby nie ta kurtka/bluza
Ponawiam pytanie - masz już małe wampirki?
Nieletni? ;p
A ty myślisz, że ta wioska zabita dechami, w której mieszkam, jest miastem metali? Jeśli nie masz jakiejs broni [byleby w futerale; w ostateczności starcza boken], to masz przerąbne... 50% populacji 10-20 to drechy. 40% to 'skejty'. 9% to ci, którzy słuchają rocka/popu. 1% to country, metal, klasyczne, etc. w jednym worku. Dlatego lepiej nie przechodzić przez tartak nocą [coś jak dworzec ZOO - tyle że same drechy ] jako metal - chyba, że posiadasz katanę, boken lub coś mieczopodobnego. Z reguły dają spokój.
A czasami nie. Musiałem swój 5 boken kupić xD
A nie dam swoich fotek. Za to mam uwiecznioną Martynę Wojciechowską Autograf też
Jak przerzucę z komórki to mogę pokazać xD
A ty myślisz, że ta wioska zabita dechami, w której mieszkam, jest miastem metali? Jeśli nie masz jakiejs broni [byleby w futerale; w ostateczności starcza boken], to masz przerąbne... 50% populacji 10-20 to drechy. 40% to 'skejty'. 9% to ci, którzy słuchają rocka/popu. 1% to country, metal, klasyczne, etc. w jednym worku. Dlatego lepiej nie przechodzić przez tartak nocą [coś jak dworzec ZOO - tyle że same drechy ] jako metal - chyba, że posiadasz katanę, boken lub coś mieczopodobnego. Z reguły dają spokój.
A czasami nie. Musiałem swój 5 boken kupić xD
A nie dam swoich fotek. Za to mam uwiecznioną Martynę Wojciechowską Autograf też
Jak przerzucę z komórki to mogę pokazać xD