Zdjecia forumowiczow
To i ja poraz kolejny:
http://img473.imageshack.us/img473/3105/jakob17ys.jpg
PS. LOL, mój pierwszy post od dłuższego czasu
http://img473.imageshack.us/img473/3105/jakob17ys.jpg
PS. LOL, mój pierwszy post od dłuższego czasu
Hmmm... coś mnie tu dawno nie było, a ponieważ przeżywam aktualnie kryzys wieku średniego pozwoliłem sobie na umieszczeniu kilku zdjątek moich i mojej małej pociechy, która wyrosła już na całkiem ładniutką elfkę ...
Daddy's little princess
Rozkosze dzieciństwa...
Cała jestem w kwiatach...
Daddy's little princess
Rozkosze dzieciństwa...
Cała jestem w kwiatach...
No tak, Hawk nie ma się komu chwalić, bo żona w domu, to nas męczy. Bez urazy, to są moje odczucia, bo ja za małymi dziećmi 'nie przepadam', w delikatnym tego uczucia ujęciu.
We need you!
Oh, jakie to cudowne zdjęcie....Czyż nie jestem śliczna? XD Kawałek mojego pokoju, przyjaciółka chciała mi zrobić zdjęcie, a ja - zasłonić obiektyw. W wyniku tego 'starcia' aparat zaliczył glebę.....szkoda, że nie na dywan, byłoby pół biedy, bo obiektyw się porysował....
We need you!
Oh, jakie to cudowne zdjęcie....Czyż nie jestem śliczna? XD Kawałek mojego pokoju, przyjaciółka chciała mi zrobić zdjęcie, a ja - zasłonić obiektyw. W wyniku tego 'starcia' aparat zaliczył glebę.....szkoda, że nie na dywan, byłoby pół biedy, bo obiektyw się porysował....
Użytkownik Jacob dnia Jun 15 2006, 06:20 PM napisał
Buuuu... jak można za małymi dziećmi nie przepadać...
No właśnie... ale żeby tak naprawdę docenić całe szczęście, które wtedy posiadamy - należy samemu postarać się o potomstwo (nie odbierzcie tylko moich słów opacznie - nie namawiam Was do... ekhm... wiadomo czego... figura retoryczna... hehe...). Eeeech... wnioskując z buntowniczej natury mojej córeczki jestem pewien, że za kilkanaście lat pojawi się w domu z tatuażem na tyłku i kolczykiem w *CENSORED*...
Cytat
A dzieci nie lubię bo nie lubię. Rozwrzeszczane, rozpieszczone to to. Daj to, daj tamto, ja nie chcę, ja chcę, pobaw się ze mną, zrób to, zniszczyłem/am to, posprzątaj. Bleeee.
Oj Atis... bardzo szybko ci się to zmieni ...
Zapamiętaj moje słowa a zobaczysz że miałem racje!
ty Ekh jesteś starszy ode mnie ale nie chce cię martwić tobie też się to zmieni ...
no chyba że masz już takie powołanie
Ja jestem młokos i za dzieciarnią nie przepadam, unikam, i będę gryzł jak mi każe się czymś takim opiekować, ale i tak wiem ze to się kiedyś zmieni
no chyba że masz już takie powołanie
Ja jestem młokos i za dzieciarnią nie przepadam, unikam, i będę gryzł jak mi każe się czymś takim opiekować, ale i tak wiem ze to się kiedyś zmieni