Na koniec powiem tak: Aby powiedzieć co jest lepsze, trzeba by powiedzieć, czy bierzemy pod uwagę dodatki, czy nie i też pozornie błachą sprawę - na jakim kompie gramy.

Cytat

Cytat

Cytat
Cytat

pozdrawiam
 pozdrawiam  

Cytat
Cytat
Cytat
 .
. 

??
 ?? 
                                                    Cytat
 ??
 ??Cytat
Cytat
 Ile razy grałeś w NWN? A w BG2? Jeśli chodzi o mnie - zaliczyłem Neverwinter Nights co najmniej 20 razy - jeśli chodzi o podstawkę, ze dwa - SoU i około 5 w przypadku HotU. Nie miałem wrażenia "płytkości" gry, a zapewniam cię, że moje oczekiwania i wymagania od tego rodzaju produkcji są całkiem spore... W BG2 grałem około 10 razy, różnymi klasami, z różnym zestawem drużyn i romansów. To wspaniała gra, choć też ma swoje mankamenty...
  Ile razy grałeś w NWN? A w BG2? Jeśli chodzi o mnie - zaliczyłem Neverwinter Nights co najmniej 20 razy - jeśli chodzi o podstawkę, ze dwa - SoU i około 5 w przypadku HotU. Nie miałem wrażenia "płytkości" gry, a zapewniam cię, że moje oczekiwania i wymagania od tego rodzaju produkcji są całkiem spore... W BG2 grałem około 10 razy, różnymi klasami, z różnym zestawem drużyn i romansów. To wspaniała gra, choć też ma swoje mankamenty... Cytat

Cytat

, nigdy niewidziałem takiego oddania jestem w szoku normalnie , wiedzialem ze sie w niej kochasz ( bo tym zasowa na kilometr ) ale jeden z setek ... co do BG2 masz racje , tam nima kobity w ktorej mozna by sie zauroczyc XD chyba ze sam sobie taka zrobisz XD Pozatym Edwin po zamianie to niezla laska XD
 , nigdy niewidziałem takiego oddania jestem w szoku normalnie , wiedzialem ze sie w niej kochasz ( bo tym zasowa na kilometr ) ale jeden z setek ... co do BG2 masz racje , tam nima kobity w ktorej mozna by sie zauroczyc XD chyba ze sam sobie taka zrobisz XD Pozatym Edwin po zamianie to niezla laska XD                     

Cytat
Cytat

Cytat
Cytat