Wszystkiego najlepszego...
Wszystkiego najlepszego, częstszych imprez i bólu głowy oraz miłego zaskoczenia przy odbiorze świadectwa
@VL
Za 30 zł można wyrobić dowód osobisty tylko, że tymczasowy na 5 lat. Nie różni się on niczym od zwykłego tylko jest on rzecz jasna przeznaczony dla osób niepełnoletnich.
Jeżeli pokazujesz dowód osobisty to jeszcze nie spotkałem się z tym aby kontrolowana była data urodzenia
@VL
Za 30 zł można wyrobić dowód osobisty tylko, że tymczasowy na 5 lat. Nie różni się on niczym od zwykłego tylko jest on rzecz jasna przeznaczony dla osób niepełnoletnich.
Jeżeli pokazujesz dowód osobisty to jeszcze nie spotkałem się z tym aby kontrolowana była data urodzenia
Ahhh, spóźnione, ale szczere - najlepsze życzenia
Hmm... To już prawie trzy lata Życzyć ci mogę kolejnych trzech (i więcej ) spędzonych z nami, ambrozji (złotej i z pianą ) lejącej się z nieba i jak to powiedział Dany:
I pamiętaj - don't be fear...
Hmm... To już prawie trzy lata Życzyć ci mogę kolejnych trzech (i więcej ) spędzonych z nami, ambrozji (złotej i z pianą ) lejącej się z nieba i jak to powiedział Dany:
Cytat
spotkania z Mansonem
I pamiętaj - don't be fear...
Dzieki dzieki ziomy sorki ale niedawno wrocilem dopiero z niemiec z wymiany i odsypialem (a co do dowodu to juz dawno go mam VL nie pamietasz? ) pozatym teraz mam inne ulatwienie poniewaz mam jedna podrobiona legitymacje szkolna na 89 rok urodzenia wiec spox tylko psiarni jej pokazywac nie moge
Rumu, wódki zawsze z kolą, wszystkich zębów co nie bolą, brunetki wieczorową porą, wąsów co sie
same golą, wyborców, którzy Ciebie wolą, pięknej plaży razem z molo, sorry za spóźnienie Olo.
Wielu dni, kiedy ma się w czubie, miłych chwil spędzonych w klubie,
masy kasy, dla okrasy, żeby były piękne czasy,
autostrady, a nie dróżki, dobrej pracy czy tam fuszki,
kończę teraz, bo się gubię, wsio co naj mości Jakóbie.
same golą, wyborców, którzy Ciebie wolą, pięknej plaży razem z molo, sorry za spóźnienie Olo.
Wielu dni, kiedy ma się w czubie, miłych chwil spędzonych w klubie,
masy kasy, dla okrasy, żeby były piękne czasy,
autostrady, a nie dróżki, dobrej pracy czy tam fuszki,
kończę teraz, bo się gubię, wsio co naj mości Jakóbie.