A więc... wszystkiego najlepszego dla Atis i Cielsona, zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń
Wszystkiego najlepszego...
Oż w mordę, Cielson Ty byku, myślałem, że z deczka młodszy jesteś .
Dołączam się także do poprzednich, oklepanych życzeń . Cóż dodatkowo? Cytując pewne życzenia: spokojnych dróg, wesołej kompani i dobrej magii w następnym roku życia.
Jeszcze specjalnie dla Atis, niech szlaban szybciej mija .
Dołączam się także do poprzednich, oklepanych życzeń . Cóż dodatkowo? Cytując pewne życzenia: spokojnych dróg, wesołej kompani i dobrej magii w następnym roku życia.
Jeszcze specjalnie dla Atis, niech szlaban szybciej mija .
I ja się dołączę do życzeń chociaż nie znam za bardzo
Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...!
Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie...!
O kurcze, ździebko nie zauważyłem topicu
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności.
Cielson, nie wiem czego sobie życzysz ale niech ci się to spełni
Atis, Hmmph Wszystkiego co sobie tam wymyślisz (powtórzenie ?) Och to były czasy kiedy miałem twój wiek, teraz jest coraz gorzej. Reumatyzm, skleroza itp
Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, pomyślności.
Cielson, nie wiem czego sobie życzysz ale niech ci się to spełni
Atis, Hmmph Wszystkiego co sobie tam wymyślisz (powtórzenie ?) Och to były czasy kiedy miałem twój wiek, teraz jest coraz gorzej. Reumatyzm, skleroza itp
uuuu dopiero teraz zauważyłem....ach och, jestem niezmiernie wzruszony, łzy mi kapią niczym dziurawy bojler ze wzruszenia, dzięki wielkie, no tak mnie mile zaskoczyć....bez kitu gały wybałuszyłem ze zdziwienia, jak to zobaczyłem....
No stary stary ale mam nadzieję że nie najstarszy...;]
Nie no nie mogę, ale mnie miło zaskoczyliście, dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz
I dołączam sie do życzeń dla Atis (spóźnione, ale szczere) - dużo zdrówka, szczęścia, przygód (sympatycznych), i spełnienia wszelkich marzeń, tych wielkich, skrytych jak i małych, błahych...;]
Wielkie Pozdro
No stary stary ale mam nadzieję że nie najstarszy...;]
Nie no nie mogę, ale mnie miło zaskoczyliście, dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz
I dołączam sie do życzeń dla Atis (spóźnione, ale szczere) - dużo zdrówka, szczęścia, przygód (sympatycznych), i spełnienia wszelkich marzeń, tych wielkich, skrytych jak i małych, błahych...;]
Wielkie Pozdro
Szpiegu i Raphagornie wszystkiego najlepszego z okazji birthday`a Waszego, niech tort się
złoci jak talary, a w prezentach będą czary ;]
PS Ekhtelion - skoro 7:44 nazywasz środkiem nocy to proszę pozdrów ode mnie misie polarne
bo Ty chyba w kole podbiegunowym jakimś mieszkasz ;] po prostu lubię przy porannej kawie
poczytać coście naskrobali przez cały dzień, a że tak wstaję to cóż, wybacz mi za to xD
złoci jak talary, a w prezentach będą czary ;]
PS Ekhtelion - skoro 7:44 nazywasz środkiem nocy to proszę pozdrów ode mnie misie polarne
bo Ty chyba w kole podbiegunowym jakimś mieszkasz ;] po prostu lubię przy porannej kawie
poczytać coście naskrobali przez cały dzień, a że tak wstaję to cóż, wybacz mi za to xD
fiu fiu Dagorth osiemnasteczka dziś ;] będzie na bibowo ;]
Z okazji wejścia w dorosłe życie (przynajmniej formalnie) życzę Tobie dużo zdrówka, szczęścia,
miłej dzisiejszej bibki (i tych następnych xD), spełnienia w życiu osobistym jak i zawodowym/szkolnym...
...i niech Ci się spełnią te Twoje marzenia... acha no i miłej zemsty na paniach w sklepach, które do tej
pory nie sprzedawały Ci tych najbardziej pożądanych artykułów spożywczych ;]
Twoje zdrowie niech Ci się magia złoci w życiu ;]
Z okazji wejścia w dorosłe życie (przynajmniej formalnie) życzę Tobie dużo zdrówka, szczęścia,
miłej dzisiejszej bibki (i tych następnych xD), spełnienia w życiu osobistym jak i zawodowym/szkolnym...
...i niech Ci się spełnią te Twoje marzenia... acha no i miłej zemsty na paniach w sklepach, które do tej
pory nie sprzedawały Ci tych najbardziej pożądanych artykułów spożywczych ;]
Twoje zdrowie niech Ci się magia złoci w życiu ;]