Wszystkiego najlepszego...
Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia Jul 21 2006, 04:42 PM napisał
Szczęśliwy staruszek jest to niech życzenia składa! jemu to radochę daje że innym dobrze życzy. Chyba taki szczęśliwy po balandze. Ale chyba główka bolała jak zazwyczaj jest:)))
p.s. Czy przy tuptał do ciebie nocą jeż?
p.s. Czy przy tuptał do ciebie nocą jeż?
[post="46329"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Eeee... że co? Jaki statuszek? Jaki jeż? O co chodzi bo nie czaje? LOL
A może chodzi o tego jeża co Cielson narysował w Paincie?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_Administratora
Wszystkiego najlepszego dla adminów gexe.pl z okazji waszego święta
Wszystkiego najlepszego dla adminów gexe.pl z okazji waszego święta
No tak, też złożę życzonka, w końcu adminom trzeba
A tak w ogóle to wiem jaka to ciężka robota, więc szczerze - najlep_RZ_ego i najlepszego xD
A tak w ogóle to wiem jaka to ciężka robota, więc szczerze - najlep_RZ_ego i najlepszego xD
Jejku... aż mi sie łezka w oku zakręciła, naprawdę . Co do samych życzeń, macie pomysły i inwencję, trzeba przyznać . Wielkie dzięki, gdybyście byli gdzieś bliżej, to byłbym Wam coś wyczarował i może odpowiedział wcześniej, ale teleportację jakoś jeszcze nie do końca opanowałem (co tu dużo gadać, trzy razy ognisko na głowie i dwa razy żaby w skarpetkach, także trochę się zniechęciłem). Jeszcze raz wielkie dzięki!
No i oczywiście wysztkiego naj dla tych, którym życzeń na czas nie mogłem dostarczyć .
No i oczywiście wysztkiego naj dla tych, którym życzeń na czas nie mogłem dostarczyć .
Ja też życzę też wszystkim którym życzeń nie napisałem lub złożyłem! Wszystkiego najlepszego, żebyście... ( i tu sie zaciąłem)....wszystkiego!