Wszystkiego najlepszego...
Wszystkiego najlepszego Hawk Żeby wyszedł NWN3 poświęcony tylko Ari i jej historii Albo oficjalny moduł (bo nieoficjalne już są ). No a poza tym tego co zwykle: szczęścia, zdrowia, pociechy z dzieci i wszystkiego, czego sobie zażyczysz. A przede wszystkim - wpadaj częściej na forum!
- No żeby krasnolud krasnoludowi takiego elfa podłożyl... Hmmm, ale skoro Hawkwood jest paladynem to niewypada mu się spić jak świnia. Więc uznajmy, że wypiliście jego beczkę, dobra? No, fajnie, że się zgdadzasz!
Hawk, rozumiem, że na 35kę zapraszasz nas na wielkie urodzinowanie?
Hawk, rozumiem, że na 35kę zapraszasz nas na wielkie urodzinowanie?
Jak najmniej trosk w życiu, żeby córa rosła zdrowa, żona nigdy nie przesoliła obiadu (chyba że Ty gotujesz ), uczniowie nie włazili na głowę.... . Co ja będę wyliczał, wszystkiego najlepszego .
*Krasnolud wyraźnie rozochocony obserwował beczki z piwem* Hmm, to skoro już jednej brakuje...to nic się chyba nie stanie jak zabraknie jeszcze jednej! Twoje zdrowie paladynie! *to mówiąc złapał baryłkę i począł chłeptać boski napój*.
*Krasnolud wyraźnie rozochocony obserwował beczki z piwem* Hmm, to skoro już jednej brakuje...to nic się chyba nie stanie jak zabraknie jeszcze jednej! Twoje zdrowie paladynie! *to mówiąc złapał baryłkę i począł chłeptać boski napój*.
Kochani jesteście... Ojejku... , aż się szczerze wzruszyłem... (po szóstym piwku, hłe, hłe... - się oderwałem właśnie od celebracji z przyjaciółmi stacjonarnymi...). Wielkie dzięki dla bardziej i mniej znanych (na kości św. Liboriusza, niedługo 3 latka na forum stukną...). Beczułki się przydadzą na pewno, Medivh jak zwykle trafił w sedno (z moją wymarzoną fabułą NWN3)...
P.S. High five dla wszystkich krasnoludów!
P.S. I Coś mi się wydaje, że po siódmym lub ósmym napitku mogę się spodziewac wizyty samej Słodkiej Lady z życzonkami...
P.S. II Ekhm... dzisiaj o 6 AM obudziła mnie córeczka szepcząc mi do ucha wierszyk: "Tato, tato coś ci dam, jedno serce, które mam, a w tym sercu róży kwiat, tato żyj nam ze sto lat." A ma szelma dopiero dwa latka...
P.S. High five dla wszystkich krasnoludów!
P.S. I Coś mi się wydaje, że po siódmym lub ósmym napitku mogę się spodziewac wizyty samej Słodkiej Lady z życzonkami...
P.S. II Ekhm... dzisiaj o 6 AM obudziła mnie córeczka szepcząc mi do ucha wierszyk: "Tato, tato coś ci dam, jedno serce, które mam, a w tym sercu róży kwiat, tato żyj nam ze sto lat." A ma szelma dopiero dwa latka...