I ja sie dołącze... Dobrej wódki, jeszcze lepszej dziewczyny, portfela nie chudego i życia spokojnego oczywiście w odpowiednich dawkach No zdrówka szczęścia i takie tam tratata jak to sie zawsze mawia ;]
Prezesury w bankach krwi, dobrze skrojonej pelerynki, zero Blade`ów i innych łowców,
trumienki najwygodniejszej (no chyba, że gdzie indziej sypiasz) oraz mało ( a właściwie to zero)
czosnku i srebra na Twojej drodze...wszystkiego najlepszego!
Gorąco i mafijnie ściskam też tych, którym nie złożyłem życzeń pod moją nieobecność.
Psiakrew! Szukałem tego tematu w dniu urodziń ale nie mogłem znaleźć. Dobrze, że pamiętał o mnie Ven i mi pokazało bo bym pewnie tych życzeń nie przeczytał...
Dziękuję serdecznie Wam za życzenia. Pamięc o osobach to rzecz bardzo ważna. Mówiąc krótko i zwięzle bo się rozklejam \m/ Dziękuje Za Życzenia \m/
Amen (i nie, nienawróciłem się i przez nabliższą wieczność nie mam takiego planu ;] )
A i ja się przyłącze, choć ostatnio o kilku osobach zapomniałem (za co oczywiście bardzo przepraszam) i chcąc być solidarnym nie powinienem już się udzielać w tym temacie . W każdym bądź razie samych radosnych chwil i spełnienia marzeń Med.
I dla wszystkich, którym nie składałem i ewentualnie zapomnę złożyć życzeń, wszystkiego najlepszego .
Ps. A może "Zum Geburtstag viel Gluck! Zum Geburtstag viel Gluck! Viel Gluck zum Geburtstag, zum Geburtstag viel Gluck!" (damn, gdzie tu jest u-umlaut?). I Alles jest dobrze, ale powinno chyba być deinen .
aż wstyd teraz składać ...tydzień spóźnienia...o ja durny...
Wszystkiego najlepszego, Medivh, niech Ci sie szczęście złoci cały czas, a talarów aż po pas...
i zdrówka tak dużo, żeby sie nawet dr Oetcker schował...