Wasze ulubione gry....
BG1 i 2 z oceną 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000\6
Martial Heroes
Morze wam sie z Początku wydawać że to jakieś głupie mango lecz tak nie jest. Chodzimy tylko skośnookimi. Gdyby nie to to gra przypominała by np: lingae
Martial Heroes
Morze wam sie z Początku wydawać że to jakieś głupie mango lecz tak nie jest. Chodzimy tylko skośnookimi. Gdyby nie to to gra przypominała by np: lingae
moje ulubione gry to :
- Gothic I
- Gothic2
- Gothic Noc Kruka
- Gothic3
- Warcraft I - III
- Neverwinter Nights
- Baldur's Gate I-II
- Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia
- Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie
- Diablo I-II
- Star Wars Knights of the old republic (czy jakoś tak) I-II
to tyle
Pozdrowienia dla wszystkich
- Gothic I
- Gothic2
- Gothic Noc Kruka
- Gothic3
- Warcraft I - III
- Neverwinter Nights
- Baldur's Gate I-II
- Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia
- Władca Pierścieni Bitwa o Śródziemie
- Diablo I-II
- Star Wars Knights of the old republic (czy jakoś tak) I-II
to tyle
Pozdrowienia dla wszystkich
Strategie: Majesty - Symulacja Królestwa Fantasy (baardzo oryginalna strategia)
RPG: Planescape: Torment (fabuła, klimat - klasyk RPG'ów)
Gry Akcji: Mafia (świetna fabuła, po prostu piękna gra )
Przygodowe: Neverhood (świetna muzyka, dobry humor)
RPG: Planescape: Torment (fabuła, klimat - klasyk RPG'ów)
Gry Akcji: Mafia (świetna fabuła, po prostu piękna gra )
Przygodowe: Neverhood (świetna muzyka, dobry humor)
Moja ulubiona seria gier nie zalicza się do gatunku RPG Moimi najukochańszymi grami jest cała seria Silent Hill z genialną muzyką Akiry Yamaoki (polecam, jeśli ktoś nie zna, ja zasłuchałam się w tej muzyce bardzo dawno i nie minęło mi uwielbienie do niej ) i niepowtarzalnym klimatem. Rzadko tak bardzo wczuwam się w grę.
Kolejne gry, które uwielbiam to HMoM 1-3, dwie pozostałe części już tak bardzo mi się nie podobają. Z cRPG w czołówce są Baldurs Gate 1, 2 oraz NwN, ale tylko pierwsza część.
Kolejne gry, które uwielbiam to HMoM 1-3, dwie pozostałe części już tak bardzo mi się nie podobają. Z cRPG w czołówce są Baldurs Gate 1, 2 oraz NwN, ale tylko pierwsza część.
Nie chcę rzucać miejscami, dlatego też wymienię najlepsze dla mnie gry:
Half life ( obie części )
Baldurs Gate ( obie części )
Jade Empire
Planescape: Torment
Fallout ( obie części )
Warcraft 2
Diablo ( obie części )
Wiedźmin.
Ze sportówek wymienię Pro Evolution Soccer.
Jednakże ostatnio w ręce wpadła mi gra. Stara gra, z którą ostatni kontakt miałem 10 lat temu w postaci dema w CD- Action. Ta gra to Sanitarium. I jeżeli mam mówić szczerze, jest to najlepsza, pod względem klimatu, gra w jaką kiedykolwiek w życiu grałem. Teraz, choć wszystkie wyżej wymienione tytuły mam u siebie i pogrywam... Tak gra z 98 roku mnie urzekła. Znacie Sanitarium?
Half life ( obie części )
Baldurs Gate ( obie części )
Jade Empire
Planescape: Torment
Fallout ( obie części )
Warcraft 2
Diablo ( obie części )
Wiedźmin.
Ze sportówek wymienię Pro Evolution Soccer.
Jednakże ostatnio w ręce wpadła mi gra. Stara gra, z którą ostatni kontakt miałem 10 lat temu w postaci dema w CD- Action. Ta gra to Sanitarium. I jeżeli mam mówić szczerze, jest to najlepsza, pod względem klimatu, gra w jaką kiedykolwiek w życiu grałem. Teraz, choć wszystkie wyżej wymienione tytuły mam u siebie i pogrywam... Tak gra z 98 roku mnie urzekła. Znacie Sanitarium?
Sanitarium to gra przygodowa. Wcielamy sie w postać mężczyzny po wypadku. Trafia on do miejsca... Niby szpitala. Akcji nie będę opowiadał. Powiem jedynie, że gra jest naprawdę warta uwagi. Klimatu takiego nie znajdziecie nigdzie indziej.
Shalom
Fajnie, wymieniacie tyle tych gier. A ja mam prośbę:
Wskażcie mi grę na kilka osób, by dało się grać przez LAN. Grę z fabułą, akcją. Nie chodzi mi o nic pokroju CS'a. Za to coś jak Gears of War to już jaknajbardziej w cenie. Macie jakieś propozycje , pomysły ?
Pozdrawiam
Fajnie, wymieniacie tyle tych gier. A ja mam prośbę:
Wskażcie mi grę na kilka osób, by dało się grać przez LAN. Grę z fabułą, akcją. Nie chodzi mi o nic pokroju CS'a. Za to coś jak Gears of War to już jaknajbardziej w cenie. Macie jakieś propozycje , pomysły ?
Pozdrawiam