cRPG - Icewind Dale I i II, Planescape: Torment, seria Might and Magic, Divine Divinity FPP - Return to Castle Wolfenstein, Medal of Honor TPP: Hitman: Contracts, Conflict: Desert Storm RTS - StarCraft + Brood War Strategia turowa - Heroes of Might and Magic III Sportowe: Tony Hawk's Pro Skater 3 (reszta też może być) Przygodówki: Post Mortem, Black Mirror, seria Dracula Pozostałe: Worms World Party
PES 4 - bo kocham gałę a seria fifa dla mnie sux
ET wolfenstein enemy territory - bo nie ma jak to sie pozabijać w gronie "żywych ludzi"
Championship Manager - jw. (kocham gałę) a do tego kombinejszyn można porobić ;]
Fallout seria - bo nie jest w świecie smoków, elfów oraz innych po raz milionowy powtarzanych tematów oraz możliwości "rubta co chceta"
OBLIVION - bo mi mama kazała ;]
Hitman seria - eh musiałbym epopeje Wam napisać, żeby napisać dlaczego ją lubię
Niestety, ale stałem się ślepym fanem Counter Strike i Fify 07 A już myślałem, że wreszcie będę miał jakąś dłuższą przerwę od siedzenia przy komputerze
Moimi ulubionymi grami są Baladurs Gate I i II, Oblivion, neverwinter nights i Gothic 1,2,3 ale najbardziej z nich lubię neverwinter nights (uwielbiam RPG)
OJ ja lubie duzo no to zaczynamy
na 1 -wszym miejscu Gothica " za co hmm od zera do bochatera , za fabułe i za wszystko
na 2 -gim miejscu Fallouta 1 i 2 za wszystko do tej gry mozna wracac nawet teraz ciekawa fabuła jest znakomita na temat tej gry wiem duzo
na 3- cim miejscu NFS-dy za samochody za tuning cars
na 4 -tym miejscu Divine divinity i icewind dale game rulez
na 5- Thief za garetha
Maxs payne poza lista
Moją ulubioną grą, która jest IMO najlepszą grą wszech czasów, jest The Elder Scrolls III: Morrowind. Gram w nią od niedawna, bo od miesiąca i zapoznałem się z nią dopiero za pośrednictwem Extra klasyki (19.90 za taki tytuł to przecież nieprzyzwoitość ) ale zdążyła mnie oczarować od samego początku. Ten sugestywny olbrzymi świat, świetna fabuła, bardzo dobry rozwój postaci, nic tylko grać!
Najbardziej lubię Operation Flashpoint, za wspaniałą fabułę, dobrze zrobioną fizykę gry oraz genialną muzykę. Lubię też serie Commandos za ten wyjątkowy klimat i postacie które zapadają w pamięć. No i oczywiście lubię cRPG - seria Baldur's Gate, TES III: Morrowind, Bard's Tale, seria Icewind Dale.
Na pierwszym miejscu u mnie zawsze jest Diablo II LOD a na drugim GOTHIC 1, 2, 2 NK, później są:
SCARFACE, UNTERAL TOUNRAMENT 1, 2003 i 2004, TES: Morrwind i jej wszystkie dodatki, Godfather o i jeszcze Dungeon Siege II
Mhhh, dużo by wymieniać, ale zajmę się tymi które zajmują pierwsze miejsce.
Gothic 1 i 2
Baldur's Gate 2
Icewind Dale 1
PES 5
MoH:AA
CoD 1 i 2
Seria Hitmana
GTA:VC
Devil May Cry 3
Killzone
Seria Tekkena
Genji
Morrowind z dodatkami
TH'SPS 2, 3 i 4
Frets On Fire (radze poszukać )
Max Payne 1 i 2
Użytkownik VEGA dnia śro, 06 cze 2007 - 12:35 napisał
Black & White (też jest dobry)
Warcraft (też dobry)
[post="68424"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Z warcraftem się mogę zgodzić ale Black&white? Musze przyznać z początku zapowiada się dosyć ciekawa gierka ale tylko się zapowiada bo jest jedna z gorszych gier i w dodatku baaaaaaaaaaaardzoooooooo szybko się nudzi... ale cóż, każdy ma inne gusta....