WITAM WITAM WROCIŁEM!!!
Zanim wglebie sie i WSZYSTKO WYJASNIE musze cosik powiedziec:
KOCHAM NARTY
a TERAZ wracajac do watkow:
1. Tak to prawda Pegasus zostal ZAWIESZONY w pewnym sensie. A dlaczego? Otoz imc Burrows(admin) jak zapewne niektorzy wiedzia mieszka w UK. Tak sie nieszczesliwie zlozylo ze akurat w Wielkiej Brytanii robia teraz oblawy na servy pirackie. I na tej samej ulicy co mieszka Burrows zlapali kmiecia co mial wlasny server i dostal kare 15 tys FUNTOW. Czyli zajebiscie duzo. Juz nie wiem dokladnie kto to postanowil(pewnie wlasciciel[ktorym nie jest Burrows]) zalozyc DRUGIEGO serva w Kanadzie. W tym samym kraju jest takze postawiony serv Phoenix. Pewnie niektorzy z was beda mieli pewne lagi ze wzgladu na odlaglosc z Polski do Kanady. Ale jak nie sprobujecie nie bedziecie wiedziec. NIESTETY nie mogli nam przerzucic postaci z Pegazusa z obawy na bugi ktore mozna by bylo z nimi przywlec. Ale chyba nie musicie sie za bardzo martwic bo z wysokich lvl nie mieliscie ;p. raczej to ja powinnem plakac (ponad 45lvl).
Na gryfonie jest nowy admin lecz kilku GM jest jeszcze ze starego Pegaza tzn: admin Burrows, Lesy, i Moonsin. Ich trzech znam wiec jak cos moge z nimi pogadac jak bedziecie chcieli czegos od nich.
Oto podam jeszcze raz wszystkie adresy:
I realmlist: set realmlist gryphon-na.servegame.com
Postaram sie spowrotem jak najszybciej zalozyc nasza Gildie o ile nie zostala juz zalozona przez Darocka(nie wiem bo jeszcze dzis nei bylem na WoWie, dopiero sie zarejstrowalem.
Wszelkich chetnych do gry w WoWa na servie prosze abyscie pisali do mnie na gg. Bardzo takze dziekuje Jakóbowi za to iz wszystko wyjasnial jak mnie nie bylo.
Aha a co do tego czy bede GM to moje sznse sie drametrialnie zmniejszyly poniewaz maja teraz juz kilku GM i narazie nie wznowia naboru.
Dzieki i jeszcze raz CZESC WSZYSTKIM!!
[Dodano po chwili:]
OK, gildia zostala spowrotem zalozona, pod ta sama nazwa: Legion of Death. Oto jej członkowie:
Guild Masterzy:
Ja i Kain
Veteran:
Darock
Reszta:
Raze,
Weremiasz(teraz ma inna ksywa ale jej nie pamietam[kumpel Darocka])nie znam go.
Graves (jakóB)
Ashgan
Shakti(Samuel)
DESTROYER(moj kumpel, znamy sie 12 lat)
Hack (dawny moj najwiekszy rywal, teraz jest w hordzie) z zagranicy
NiCKI (znajomy Hacka) z zagranicy
SoD (znajomy hacka) z zagranicy
To narazie wszystko, mam nadzieje iz dołaczy jeszcze moj kumpel z Australii Hexlock(albo dla innych lepiej znany jako Sciller)
A teraz pytanie to WAS, kto bedzie jeszcze chcial grac?
Co do samego Gryfona wiele bugow zostalo juz naprawionych i wciaz je naprawiaja, sa organizowane codziennie rozne eventy(turnieje) wiec zapraszam zapraszam!!!