Ja jestem nowy na tym serwerze (i wogóle w tej grze :mrgreen: ) i chciałem powiedzieć że gra się wyśmienicie na nim, nie ma na nim lagów chociaż nieraz jest wysoka liczba grających, są wspaniali ludzie i dużo polaków, serwer jest całkowicie darmowy no i oczywiście jesteśmy na nim Ja i Olo ;p
Jesteśmy w gildii Legions of Death (dowodzona przez Ola ;p), jest to największa polska gildia oraz druga albo nawet pierwsza na serwerze =]. Są w niej wyłącznie polacy (no orpócz jednego obcokrajowca :mrgreen: )... a zabawa jest wspaniała:
Wystarczy tylko skołować sobie WoW... wiem, to może być trudne :mrgreen: , ale można go ściągnąć pożyczyć od kogoś, albo kupić (taką wersje za kilkanaście złotych albo taką za kilkaset ;p)... albo nawet jak by był ktoś przejazdem w Łasku to moge przegrać komuś :mrgreen: , zresztą w Gdańsku też bo wydaje mi się że Olo też by mógł przegrać :mrgreen:
Do zobaczenia w WoW'ie :]
PS. Jak by ktoś już miał WoW'a i chciał grać na tym serwerze co my prosze pisać na GG go mnie albo Ola jeszcze przed instalacją :]