Atis - jak będziesz taurenem to dojdziesz do hordowskiego klanu Olego. Ja przymuje tylko krasnoludy i gnomy (chyba że jakiś znajomy który jest cwelfem albo człekiem)
Zapraszamy na serwer Hav0c Gryphon...
Cytat
Ja przymuje tylko krasnoludy i gnomy (chyba że jakiś znajomy który jest cwelfem albo człekiem)
Jakób przyjacielu....
Robicie mi tylko apetyt...
Jak to teraz jest z pirackimi serwerami? Też je tak masowo zamykają? Bo chciałbym wiedzieć czy to nie będzie tak, że go zamkną za miesiąc.
Tja... Atis to jest twoje zdanie ja gram elfem druidem i bardzo dobrze sie gra. Polecam.
Oto ja i admin/GM serva. [Niby robi tam wszystko a w takie łachy sie ubiera xD] To screen ze starej postaci :]
Oto to co było po.....
[img=http://img205.imageshack.us/img205/2521/thorinhelga0ab.th.png]
To bylo przed.... (Sorry że link nie działa ale coś z IMG shack sie rabie i nie moge uploadnąc ponownie )
Ta Helga to jedna z 6 krasnali ktorych potrzebowalismy do stworzenia klanu :mrgreen: Niestety screena Elfa nie zrobilem. jak bedzie re-open serva to cos dam ^_^
Oto ja i admin/GM serva. [Niby robi tam wszystko a w takie łachy sie ubiera xD] To screen ze starej postaci :]
Oto to co było po.....
[img=http://img205.imageshack.us/img205/2521/thorinhelga0ab.th.png]
To bylo przed.... (Sorry że link nie działa ale coś z IMG shack sie rabie i nie moge uploadnąc ponownie )
Ta Helga to jedna z 6 krasnali ktorych potrzebowalismy do stworzenia klanu :mrgreen: Niestety screena Elfa nie zrobilem. jak bedzie re-open serva to cos dam ^_^
Muszę powiedzieć, że też bym chętnie zagrał w WoW'a. Chciałem to zrobić już od dawna, ale zniechęciło mnie to płacenie. Teraz jedynym problemem byłoby dla mnie zdobycie gry. Ktoś ją ma lub wie skąd ściągnąć? (wiem, że jest Oslo, ale mi tam wszystko cholernie wolno się ściąga).
A co do ras, to jeszcze nie wiem, którą bym zagrał. Pewnie chciałem jakimś elfem magiem, ale słyszałem od kumpla, że jedynie undeady są najlepsze i warte uwagi. Się zastanowię.
A co do ras, to jeszcze nie wiem, którą bym zagrał. Pewnie chciałem jakimś elfem magiem, ale słyszałem od kumpla, że jedynie undeady są najlepsze i warte uwagi. Się zastanowię.
Dany tutaj nie sugeruj sie tym co mowia znajomi. Sam sprawdz kim ci sie dobrze gra. Ja juz nigdy nie poslucham ich bo zrobili mi wode z mózgu xD
To znaczy ze Hav0c jest zamkniety na czas blizej nieokreslony :<
/me is away: Szukam innego serva ;/
Użytkownik Burrows napisał
It is with great unease that I have inform you that I'm shutting the Pegasus server down.
The reason for this is because Blizzard is shutting down servers in my area and fineing people large ammounts of money. They already shut down my riend who lives down the road and fined him 15000 pounds.
I will stay in this community as long as it lives. But i can no longer host a server for at least a year or so just until i am sure i am safe. If i am let i will definatley want to continue helping fix and solve problems for wow and other things. I will speak to blsap in further detail about this.
Im sorry for your loss.
Burrows
The reason for this is because Blizzard is shutting down servers in my area and fineing people large ammounts of money. They already shut down my riend who lives down the road and fined him 15000 pounds.
I will stay in this community as long as it lives. But i can no longer host a server for at least a year or so just until i am sure i am safe. If i am let i will definatley want to continue helping fix and solve problems for wow and other things. I will speak to blsap in further detail about this.
Im sorry for your loss.
Burrows
To znaczy ze Hav0c jest zamkniety na czas blizej nieokreslony :<
/me is away: Szukam innego serva ;/
Cytat
Ashgan przecież tu nie chodzi o to, że Blizzard chce zarobić 15k na tych gościach....
P.S. Wynika z tego, że po Microsofcie Blizek jest drugą firmą która umie bronić swoich interesów icon_wink.gif Zagrajcie sobie w Ultime, tam serwery stoją latami icon_razz.gif
P.S. Wynika z tego, że po Microsofcie Blizek jest drugą firmą która umie bronić swoich interesów icon_wink.gif Zagrajcie sobie w Ultime, tam serwery stoją latami icon_razz.gif
Już mu to na GG (mam nadzieje) wytłumaczyłem....
A Olo to farciarz ! Miał być GM na tym serwie i by miał teraz problemik A tak to uniknie kary...