Cytat
Wiec jak by nie patrzec, bedziesz postronie "tych wszytskich"
Dobrze wiesz, że chodziło mi o co innego. Sami powiedzieliście, że wszyscy Polacy grają Hordą, a ja mogę mieć INNE upodobania. Lubię grać elfami, prawie zawsze miałem w RPG bohaterów elfów, tutaj w Gwardii jest elfem, w przygodzie Ekha także. Dlatego nie ma sensu dyskutować o gustach. Każdy człowiek ma swoje i powinno się je uszanować. Co do tradycji, to uważam, że horda ma takie same duże tradycje, co przymierze. Nie liczę nieumarłych, bo oni wogóle nie mają tradycji, są nieżywi.
Cytat
W WoWie nie ma podzialu na dobrych i zlych, tylko na zalosne przymierze i dumna Horde
Cytat
Oczywiscie w pelni szanuje twoj wybor, mimo iz niesluszny
Jest to twoja subiektywna ocena i ja uważam inaczej, ale nie ma co dyskutować.
A przechodząc do rozmowy o grze, to czy jest jakiś dobry sposób na zdobywanie pieniędzy szybciej? Handel skórami, zielarstwo? Ciekaw jestem, jakie wy macie sposoby. Ja tam zarabiam tylko na stworach i questach, ale to trochę za mało.
Muszę powiedzieć, że myślałem, że gra będzie miała gorszą grafikę. A jest całkiem niezła, czasem bardzo ciekawie pada światło na postać. Dobra jest też cała przyroda, roślinność i woda. Pozytywnie sie zdziwiłem.