Kreskówki
Strasznie lubie te 'stare' polskie bajki. Takie jak Bolek i Lolek albo Przygoty kota Filemona. Wychowałam się na tym. Ewentualnie jeszcze coś z japońskiego anime, np. Sailor Moon.
DragonBalla wszystkie części. Lubię też Bliżniaków Cramp.
SONGO RZADZI
SONGO RZADZI
Ja już nieoglądam z powodu braku czasu (zresztą jak większość tutaj chyba) a co oglądałem...??
-DB (ogólnie nie lubie animy ale to tak)
-X-men
-spiderman
-Dexter (wielkie złe burito... hyh)
-J. Bravo
-soutpark
Tam jeszcze tego troche było ale te mi się najbardziej kojarzą..
-DB (ogólnie nie lubie animy ale to tak)
-X-men
-spiderman
-Dexter (wielkie złe burito... hyh)
-J. Bravo
-soutpark
Tam jeszcze tego troche było ale te mi się najbardziej kojarzą..
Ja oglądam wszystko jak leci na Jetix i Cartoon Network. Chociaż niektóre rzeczy są naprawdę straszne... takie jak nowe Żółwie Ninja (tandeta w porównaniu z oryginałem - w nim to było trochę ekhem DUŻO humoru i żółwie wcinały pizzę a teraz to tylko głupia nawalanka), nowe Power Rangers (Dino Storm itp. itd. mają się w stosunku do oryginału jak lalki Barbie do klocków Lego ) i inne Dziwne Przypadki w Blake Holsey i takie tam.
Użytkownik Marie la Voce dnia Apr 8 2006, 11:57 AM napisał
Strasznie lubie te 'stare' polskie bajki. Takie jak Bolek i Lolek albo Przygoty kota Filemona. Wychowałam się na tym. Ewentualnie jeszcze coś z japońskiego anime, np. Sailor Moon.
[post="42211"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
O tak... to było coś... do w/w dodam jeszcze Koziołka Matołka, Krecika, Pomysłowego Dobromira i Muminki . Przyznam jednak, że Bolka i Lolka wolałem w wersji tej najstarszej, kiedy jeszcze nic nie mówili.
Z tych nowszych to przede wszystkim Beavis & Butthead... uwielbiam ich ... i Simpsonowie. Southpark trochę mniej mi podchodzi, ale jak leci w telewizji to też z chęcią obejrzę .
Użytkownik Raphagorn dnia Jun 14 2006, 08:18 PM napisał
(...) nowe Żółwie Ninja (tandeta w porównaniu z oryginałem - w nim to było trochę ekhem DUŻO humoru i żółwie wcinały pizzę a teraz to tylko głupia nawalanka) (...)
[post="44918"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Błeeee, żółwie już nie jedzą pizzy, nie lubie ich... jesus christ...
J oglądam edd edd i eddy i laboratorium dextera. PS Czasami oglądam dobranocki z dziećmi brata...
Strasznie nie lubię tych Edów. Jak dla mnie to są beznadziejni.
Ja z kreskówek oglądam tylko Pod Gradobiciem Pytań, Misia PushUpka i Generała Italię. Co do Generała - od kwietnia podobna miała być nowa seria(widziałem trailer na 4FUN).
Ja z kreskówek oglądam tylko Pod Gradobiciem Pytań, Misia PushUpka i Generała Italię. Co do Generała - od kwietnia podobna miała być nowa seria(widziałem trailer na 4FUN).
Nadchodzi nowa seria, ale nie wiem, kiedy i jak tam z nią będzie. Te trzy kreskówki sobie czasem oglądam, bo są tak durne, że aż śmieszne. Generał Italia jest genialny, zwłaszcza "Hitler Geburtstag Party" i z krtanią generała.
Pod Gradobiciem pytań średnio mi się jednak podoba. Za głupie
Jest jeszcze Piesek Leszek, ale tylko pojedyncze są dobre, np. z jabłkiem kilku odcinkowa seria
Pod Gradobiciem pytań średnio mi się jednak podoba. Za głupie
Jest jeszcze Piesek Leszek, ale tylko pojedyncze są dobre, np. z jabłkiem kilku odcinkowa seria
Czesio rządzi! Jak mogłem o nim zapomnieć!
Fajny jest odcinek pt. "Pranie Mózgów".
Fajny jest odcinek pt. "Pranie Mózgów".
Oglądam zawsze South Park. To obowiązkowo. Czasami się zdąży jakiegoś Jonnego Bravo obejrzeć. Kiedyś to oglądałem zawsze Krowę i Kurczaka oraz Jam Łasice. Ale niestety tego już nie ma. Oglądam jeszcze Naruto. I byłbym zapomniał taki program gdzie a arenie walczą plastelinowe ludziki przedstawiające sławnych ludzi. ( nie pamiętam nazwy)
Cytat
I byłbym zapomniał taki program gdzie a arenie walczą plastelinowe ludziki przedstawiające sławnych ludzi. ( nie pamiętam nazwy)
O ile dobrze pamiętam, to to się nazywa Celebrities.