Strasznie lubie te 'stare' polskie bajki. Takie jak Bolek i Lolek albo Przygoty kota Filemona. Wychowałam się na tym. Ewentualnie jeszcze coś z japońskiego anime, np. Sailor Moon.
Ja już nieoglądam z powodu braku czasu (zresztą jak większość tutaj chyba) a co oglądałem...??
-DB (ogólnie nie lubie animy ale to tak)
-X-men
-spiderman
-Dexter (wielkie złe burito... hyh)
-J. Bravo
-soutpark
Tam jeszcze tego troche było ale te mi się najbardziej kojarzą..
Ja oglądam wszystko jak leci na Jetix i Cartoon Network. Chociaż niektóre rzeczy są naprawdę straszne... takie jak nowe Żółwie Ninja (tandeta w porównaniu z oryginałem - w nim to było trochę ekhem DUŻO humoru i żółwie wcinały pizzę a teraz to tylko głupia nawalanka), nowe Power Rangers (Dino Storm itp. itd. mają się w stosunku do oryginału jak lalki Barbie do klocków Lego ) i inne Dziwne Przypadki w Blake Holsey i takie tam.
Użytkownik Marie la Voce dnia Apr 8 2006, 11:57 AM napisał
Strasznie lubie te 'stare' polskie bajki. Takie jak Bolek i Lolek albo Przygoty kota Filemona. Wychowałam się na tym. Ewentualnie jeszcze coś z japońskiego anime, np. Sailor Moon.
[post="42211"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
O tak... to było coś... do w/w dodam jeszcze Koziołka Matołka, Krecika, Pomysłowego Dobromira i Muminki. Przyznam jednak, że Bolka i Lolka wolałem w wersji tej najstarszej, kiedy jeszcze nic nie mówili.
Z tych nowszych to przede wszystkim Beavis & Butthead... uwielbiam ich ... i Simpsonowie. Southpark trochę mniej mi podchodzi, ale jak leci w telewizji to też z chęcią obejrzę .
Użytkownik Raphagorn dnia Jun 14 2006, 08:18 PM napisał
(...) nowe Żółwie Ninja (tandeta w porównaniu z oryginałem - w nim to było trochę ekhem DUŻO humoru i żółwie wcinały pizzę a teraz to tylko głupia nawalanka) (...)
[post="44918"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Błeeee, żółwie już nie jedzą pizzy, nie lubie ich... jesus christ...
Strasznie nie lubię tych Edów. Jak dla mnie to są beznadziejni.
Ja z kreskówek oglądam tylko Pod Gradobiciem Pytań, Misia PushUpka i Generała Italię. Co do Generała - od kwietnia podobna miała być nowa seria(widziałem trailer na 4FUN).
Nadchodzi nowa seria, ale nie wiem, kiedy i jak tam z nią będzie. Te trzy kreskówki sobie czasem oglądam, bo są tak durne, że aż śmieszne. Generał Italia jest genialny, zwłaszcza "Hitler Geburtstag Party" i z krtanią generała.
Pod Gradobiciem pytań średnio mi się jednak podoba. Za głupie
Jest jeszcze Piesek Leszek, ale tylko pojedyncze są dobre, np. z jabłkiem kilku odcinkowa seria
Oglądam zawsze South Park. To obowiązkowo. Czasami się zdąży jakiegoś Jonnego Bravo obejrzeć. Kiedyś to oglądałem zawsze Krowę i Kurczaka oraz Jam Łasice. Ale niestety tego już nie ma. Oglądam jeszcze Naruto. I byłbym zapomniał taki program gdzie a arenie walczą plastelinowe ludziki przedstawiające sławnych ludzi. ( nie pamiętam nazwy)
Ja mam dopiero 11 lat i mam prawo ogladać kreskówki, nie? Najbardziej lubię oglądać Kim Kolwiek, Nowe Szaty Króla, byle do przerwy, Johny Bravo. a najmniej lubię pokemony i Naruto.