Więc ja nie zaczynam, chociaż pomysł już mam. Czekam na pierwszego/pierwszą.
Nnso Dyskusje
Jak Faerun to Faerun Zagram postać odgrywaną w tejże gierce. HIhihi Poznacie Scarbardiego i będziecie go wyklinać, przeklinać i śmiać się z niego
Będzie się można jakoś może dołączyć, w bliżej nie określonym czasie (ale raczej nie długo)? Skoro startuje nowe, to wreszcie nie trzeba będzie czytać tych kilkudziesięciu stron, by poznać "fabułę" Poza tym jeszcze nigdy w tym nie pisałem i nie do końca wiem, jak to działa. Zakładam, że każdy pisze część historii ze wszystkimi uczestnikami?
Jeszcze nie wiemy, czy wystartujemy razem...To jeszcze kwestia dyskusyjna..Trzeba znaleźć powód aby się "skumać" itp. zatem póki co skupcie się na tworzeniu postaci.
I aby pomóc to proszę: tutaj jest szczegółowa MAPA KONTYNENTU oraz strona z OPISEM KRAIN może i nie jest nadzwyczajna stronka ale lepszej mi się nie udało znaleźć...Wiadomo wszakże, że nie każdy posiada podręcznik a świat mały nie jest...Ja z tej strony skorzystałem i dałem rady.
Wydaje mi się, że lepsza mapa jest gdzieś u nas na forum .
To jak znajdziesz to zapodaj bo mnie szczerze mówią się nie chce ;]
I aby pomóc to proszę: tutaj jest szczegółowa MAPA KONTYNENTU oraz strona z OPISEM KRAIN może i nie jest nadzwyczajna stronka ale lepszej mi się nie udało znaleźć...Wiadomo wszakże, że nie każdy posiada podręcznik a świat mały nie jest...Ja z tej strony skorzystałem i dałem rady.
Wydaje mi się, że lepsza mapa jest gdzieś u nas na forum .
To jak znajdziesz to zapodaj bo mnie szczerze mówią się nie chce ;]
Tak się składa, że tą mapkę sobie kiedyś na dysk zrzuciłem
http://img114.imageshack.us/my.php?image=faerunhh7.jpg
http://img114.imageshack.us/my.php?image=faerunhh7.jpg
I znowu wszystko w moich łapach. Ach ci faceci...
Jest 23, usypiam na siedząco, ale co tam. Niech będzie, zacznę. Postaram się, żeby było to nieco... bezstronne rozpoczęcie. Uda mi się dziś, czy mi sie nie uda, oto jest pytanie! Jak mi się nie uda to wasza wina i idę spać. C00kiez.
Jest 23, usypiam na siedząco, ale co tam. Niech będzie, zacznę. Postaram się, żeby było to nieco... bezstronne rozpoczęcie. Uda mi się dziś, czy mi sie nie uda, oto jest pytanie! Jak mi się nie uda to wasza wina i idę spać. C00kiez.
Trochę nie kapuję tego początku. Atis fajne wprowadzenie robi o bardzie na przedmieściach, a potem 3 magów w jakiś lochach wędruje. Każdy walnął coś z innej parafii i nie wiem o co tam chodzi!!!
Cytat
a potem 3 magów w jakiś lochach wędruje.
Eee, chyba czegoś nie doczytałem, bo nic nie wiem o trzech magach...
Każdy narazie sobie pisze krótką hmm... przygodę swojej postaci, potem zaczniemy to pewnie jakoś łączyć. Czekamy jeszcze na VL'a, chyba juz powinien kończyć tę sesję.
W pełni się z Tobą zgadzam, tylko, że każdy zaczął jak chciał i jest ciekawie trzeba przyznać, hehe. W każdy bądź razie ekipę trzeba zgrać a póki co każdy powinien pisać swoją przygodę zmierzająca do zjednoczenia się z resztą (pod jakimś pretekstem ale to się potem obmyśli bo jakoś ciężki mi wyobrazić sobie, że nagle wszyscy spotykamy się i nagle "Z buta" stajemy się kochającą się rodzinką ;])