Tja... Czas, by i Fink ruszył swoje cztery litery i napisał co z nim dalej, ale jakoś nie chce mu się... No cóż, bywa. Ale znając życie, jak sam nie napisze, to dorzuci się np. Joan i ze swoim specyficznym poczuciem humoru zreinkarnuje mnie jako amebę ( ;p )
Ja się dopiszę jutro albo najpóźniej w poniedziałek. Są jeszcze Targi w mieście więc teraz się imprezuje ale dziś ostatni dzień i jak wrócę do "użytku" to się dopisze.
Wampir-homo, Fink-kobieta, Joan-lesba (załamie się po zmianie poglądów Ramizesa) i będzie fajna komedia. Kolejnym zadaniem będzie nawrócenie tego pierwszego, nauczenie Finka jak być kobietą i powrót Joan to wampira xD Zapowiada się fenomenalnie xP
Taa... Już widzę, jak mnie Atis uczy kobiecości xP Już bardziej Aya, ale Rince może być zazdrosny (w końcu duch faceta x]). No nie no, NNSO zamieni się w brazylijską telenowelę! (mniej więcej o to samo w nich chodzi ^__^' )
Po prostu bosko ^_- ... Jeśli tak ma być to chyba podziękuję xP Teraz Fink mam nadzieję, że nie będziesz chodził i cały czas masować sobie biust XP XP XP Nie no, bogowie chyba zrobili sobie żarcik xP Może zamiast uczyć cię kobiecości to lepiej poszukajmy maga, który zrobi operację zmiany płci? -_^
No mówiłem xD
Pomysły zrodzone po pijaku są dziwne, ale udane, o dziwo x]
A z Ramizesa zrobimy homo, o! xD
A co do zmieny płci... Phew, już to widzę xD Może się do Cladiusa skoczmy? Ale on zostanie zamordowany, więc któż go zamordował, i wszysto będzie prowadzić do... Kurde. Esh'a już nie ma. Więc do kogo? xD