Ja bym tam chęnie pozbyła się brzemienia posiadania postaci Atis i Joan. Joan odjdzie w niedługim czasie. A Atis oddaję już w wasze ręce. Róbta z nią co chceta bo ja jej nie lubię. Nie dbam o to co się z nią stanie. A wprowadzę sobie nową postać. I będę kierować tylko tą jedną. Bo posiadanie paru sux, popularnie określając to.
Joan jak zwykle marudzi;] No cóż...Narobiłaś sobie tych postaci nie mało trzeba przyznać. Będą już 3 twojego autorstwa. Licząc również te zabite. Przynajmniej urozmaciasz gammę osobowości;]
I w domyśle śmieszne miało nie być, wiesz?... Zresztą, zamiast pisać tutaj, przydałoby się, gdyby ktokolwiek napisał coś w NNSO. Bo tam pusto od mojej śmierci...
Bo żeście tak nawymyślali i tak namieszali, że nikt nie wie jak z tego wybrnąć. Ja już z takiej sytuacji raz wyszłam. Wy zakręciliście - wy odkrędźcie. OT CO!
Ekhem? Czy ja dobrze przeczytałam? Wybacz Ekh, ale to oni namieszali. Nie ja czy ktokolwiek, ale te ich 'plany' zawiązały nam ładny supełek. Zresztą, twoja pomoc nie jest nam potrzebna, ale dziękujemy za szczere chęci XD. A guziczek musi poczekać XD....
Dobra ja spróbuję, alę muszę odnaleźć swoje wewnętrzne Jing-Jang, i wykorzystać ciosy kung- fu wu shu(czy jakoś tak), żeby dorównać VL'owi
A więc zacznijmy *mhroczny śmiech*
Nie za bardzo łapię o co chodzi z tą kulą w kształcie kuli...Muszę przeczytać to co napisałęm xD W każdym razie, mam nadzieję, że teraz wszystko ruszy gdy co nie co "wyprostowałem". A co do pytania Med'a. Tajemnica ;] Nie wiem jak z Finkiem bo hcyba gdzieś przepadł ale z Ramizesem...No cóz...wszystko zależy od was/nas ;]
No ba. xD
I ja też coś od siebie. Ba, mam nawet pomysł na co dalej. Kurdesz, mam dzisiaj wenę... Chyba założę jakiegoś bloga, gdzie mógłbym się wyżywać i tą wenę co jakiś czas spożytkować xD
Świetny dopisek Med. Mam małą prośbę do piszących w NNSO. Prosze mianowicie abyście pozostawili wątek Joan mnie. W najbliższym czasie dospisze to co trzeba. Oczywiście jeśli ktoś będzie mieć wenę na pisanie to niech pisze lecz ominie wątek Joan.