Cytat
Zapomiałeś chyba o małym szczególe. Edsonem interesują się już zespoły z Primera Division (...) Z Rogerem prawdopodobnie jest to samo.
Skąd te mylne informację, Rincewind ? W tej chwili Edson ma podpisany kontrakt Legią na 3 lata, więc nigdzie się nie wybiera. Sam z resztą kiedyś mówił, że atmosfera na Łazienkowskiej mu się podoba i zamierza tu pograć dłuzej niż pół roku. Roger jest w obecnej chwili wypożyczony, ale negocjacje trwają.
Cytat
a poza tym on nie za bardzo chce zostawać w Legii, bo... za mało zarabia.
Hehe.. W takim razie po co odchodził ze Sportingu, gdzie zarabiał conajmniej 2x razy więcej ?
Co do Fabiańskiego to obecnie nic poza plotkami się nie wydarzyło, a jeśli nawet przejdzie do Manchester'u, to zawsze pozostaje równie dobry J.Mucha. Legia nigdy nie miała problemu z bramkarzami.
Cytat
Chciałem, żeby wygrała Wisła, bo Petrescu, widać powoli zaczął układać dobry zaspół.
A Wdowczyk co niby zrobił ? Kiedy rozpoczynał pracę w Legii miała ona 10 punktów straty do Wisły i grała nędze, a kończy sezon z 5 punktową przewagą (lub 8, bo szczerze powiedziawszy, dawno już takiej "wsi" nie widziałem na Polskim stadionie i Wisła IMO karę powinna dostać) i praktycznie każdy mecz wygrywa. To mówi samo za siebie. Legia gra obecnie skuteczny i piękny dla oka futbol. Dlatego cieszę się, że to właśnie warszawski klub wygrał ligę, zamiast Wisły, która kompletnie spaliła się już w pucharach.
Cytat
Ponadto, oprócz ewentualnyego odejścia Baszcza i Sobola (co raczej w drugim przypadku jest nierealne, bo dużo za niego wołają), w Wiśle mówi się raczej o wzmocnienieach...
W Legii prócz
ewentualnego odejścia Włodarczyka i Fabiańskiego (choć mogłem kogoś pominąć lub też nie zasłyszałem), mówi się o wzmocnieniach w napadzie czyli jej "pięcie Achillesowej". Mowa tu oczywiście o Chałbińskim
Coś także słyszałem o Łobodzińskim (pomocnik)
Cytat
A jak Wam sie podobał wczorajszy finał? Mi troszkę szkoda było Middlesbrough. Po tym co pokazał w półfinale... Ale był jednak drużyną słabszą i zasłużenie przegrał, co nie zmienia faktu, że im troszeczkę bardziej kibicowałem.
Byłem za Middlesbrough, ale przegrali zasłużenie. Jak się nie wykorzystuję takiej sytuacji jaką miał Viduka, a bramkarz popełnia dwa razy taki sam błąd, to nie ma mowy o innym wyniku.
Także czekam na finał Ligi Mistrzów z utęsknieniem. Liczę, że Arsenal pomści Milan, o ile nie będzie sedziowaj M. Merk :~/ Pożyjemy, zobaczymy.
A słyszeliście ostatni skandal, który miał miejsce w włoskiej lidze ?
http://www.onet.pl/950
Według mnie powinni zdegradować te zespoły, bo takie przekręty niszczą ten piękny sport. Swoją drogą, coś mi podejrzanie śmierdziały te ciągłe wygrane Juventusu 1:0 po strzale w 95 minucie :~)
A w niedziele gra reprezentacja. Mam nadzieje, że Saganowski, jak i cała reprezentacja pokażą się z dobrej strony i tym razem nię bedę się musiał wstydzić za naszą grę.