Niestety taktyka ofensywna na początku dała nam gola, ale potem się zemściła... Do tego dwie pierwsze bramki puszczone przez Fabiańskiego, spokojnie niestety mogę nazwać szmatami, bo bramkarz takiej klasy jak on, takie piłki powinien wyłapywać. Trudno... Mimo to cieszę się z tak beznadziejnego wyniku jak 2:3 i z tego, że wreszcie "Włodar" się odblokował, bo to jedyny gracz, który zawsze daje z siebie wszystko i walczy o wynik, choć czasem mu nie wychodzi (i dla tego bardzo go lubię).
 Niestety taktyka ofensywna na początku dała nam gola, ale potem się zemściła... Do tego dwie pierwsze bramki puszczone przez Fabiańskiego, spokojnie niestety mogę nazwać szmatami, bo bramkarz takiej klasy jak on, takie piłki powinien wyłapywać. Trudno... Mimo to cieszę się z tak beznadziejnego wyniku jak 2:3 i z tego, że wreszcie "Włodar" się odblokował, bo to jedyny gracz, który zawsze daje z siebie wszystko i walczy o wynik, choć czasem mu nie wychodzi (i dla tego bardzo go lubię).No i potwierdziliśmy przynajmniej kto ma najlepszych kibiców w Polsce
 Szkoda, że nie mogłem być na meczu, bo atmosfera na stadionie była bajeczna :~(
 Szkoda, że nie mogłem być na meczu, bo atmosfera na stadionie była bajeczna :~(Dziś obie Wisły muszą wygrać, ponieważ trzeba zbierać punkty, bo już w tym roku zamiast 3 zespołów w Pucharze UEFA, będziemy mieli 2 :~/
Jeszcze wrócę chwilę do wątku Legii i zakończę ten post pozytywnym akcentem
 Wczoraj odpadł Ajax Armstendam ze słabiutką FC Kopenhagą przegrywając na swoim boisku 0:2. Co dziwne piłkarze z Holandii cały mecz mieli rywala pod kontrolą i ciągle atakowali jego bramkę. Duńczycy mieli słownie trzy akcje z czego wykorzystali dwie (przy czym jedna bramka to był gol samobójczy) i ostatecznie mając lepszy stosunek bramowy awansowali do LM. Co to oznacza ? Na każdego przyjdzie prędzej czy później pora
 Wczoraj odpadł Ajax Armstendam ze słabiutką FC Kopenhagą przegrywając na swoim boisku 0:2. Co dziwne piłkarze z Holandii cały mecz mieli rywala pod kontrolą i ciągle atakowali jego bramkę. Duńczycy mieli słownie trzy akcje z czego wykorzystali dwie (przy czym jedna bramka to był gol samobójczy) i ostatecznie mając lepszy stosunek bramowy awansowali do LM. Co to oznacza ? Na każdego przyjdzie prędzej czy później pora  Wystarczy mieć odrobinę szczęścia
 Wystarczy mieć odrobinę szczęścia 
PS. Dziesiąta strona, temat się powoli rozwija
 Co ciekawe na pierwszej stronie piszemy o porażce Wisły z Panatinaikosem, czyli wątek ma już rok !
 Co ciekawe na pierwszej stronie piszemy o porażce Wisły z Panatinaikosem, czyli wątek ma już rok ![Dodano po chwili]
Wisła Płock 1-1 Czarnomorec
No i pierwsza Wisełka, że się tak brzydko wyrażę "dupę zmoczyła". Jeszcze niech przegra ta druga, to będzie piękny obraz polskiej piłki. Nie można grać dobrze tylko jedną połowę, przy czym po trafieniu wyrównujące bramki grać na tzw. aferę, czyli wrzućmy piłkę w pole karne i może coś wpadnie :-/ Smutne..
Swoją drogą to przeczuwając, że tak te spotkanie się skończy, postanowiłem obejrzeć transmisję losowania grup do Ligi Mistrzów (w międzyczasie oczywiście
 ).
 ).Grupa A
FC Barcelona
Chelsea Londyn
Werder Brema
Lewski Sofia
Grupa B
Inter Mediolan
Bayern Monachium
Sporting Lizbona
Spartak Moskwa
Grupa C
Liverpool FC
PSV Eindhoven
Girondins Bordeaux
Galatasaray Stambuł
Grupa D
Valencia CF
AS Roma
Olympiakos Pireus
Szachtar Donieck
Grupa E
Real Madryt
Olympique Lyon
Steaua Bukareszt
Dynamo Kijów
Grupa F
Manchester United
Celtic Glasgow
Benfica Lizbona
FC Kopenhaga
Grupa G
Arsenal Londyn
FC Porto
CSKA Moskwa
Hamburger SV
Grupa H
AC Milan
OSC Lille
AEK Ateny
Anderlecht Bruksela.
Jak widać Szachtar wpadł do w miarę łatwej grupy i ma szanse na wyjście z drugiego miejsca. Natomiast gdyby Legia wczoraj wygrała, to w tej grupie mogła by co najwyżej powalczyć o Puchar UEFA (wyjście z trzeciego miejsca). No, ale niestety pozostało mi tylko gdybanie.