Kasacja posta gościa z tematu "Każdy napotkany ork atakuje mnie?" z forum Gothica 3. Nie licząc wulgaryzmu, radziłbym autorowi zapoznać się z słownikiem ortograficznym
Kasuje posta El Dżi Dżi z tematu Zmiana rasy bez resetu?. Opadajaca spirala OTu i inwektyw dotarła do dna z ostatnimi postami Azza i Garta, ostrzeżenie padło w przedostatnim, ten leci o 20. Puff.
[Dodano po minucie]
O, jeszcze post Azza leci. Ołti.
[Dodano po 14 minutach]
I ponieważ Ranger Krzyś wpadł w moje niecne sidła i napisał w temacie związanym z Fae, mogłem mu wreszcie zdjąć te 30% które dostał w związku ze zmianami w Faerunie, które zapowiedzieliśmy razem z amnestią. Niahaha!
Przeniosłem temat Badanie dotyczące gier MMORPG do Karczmy. Dzięki za raport.
[Dodano po 2 dniach]
Poszły trzy posty gościa Pies woktek z tematu Twoja Stara i Twój stary. Multipost i niezrozumiałe dla nas, śmiertelnych lingo. A może szczekanie? Wszak autor przedstawia się jako pies.
[Dodano po 35 minutach]
Dodatkowo w temacie bombę zergarową dostały posty moje, Rangera Krzysia i porfiriona. Wybuchną o 17, krzycząc Allah Akbar i zabierając ze sobą kawałek jakiegoś budynku. Na szczęście bez ofiar śmiertelnych.
Posty poleciały za OT i na prośbę.
[Dodano po 5 dniach]
Przyszli do nas Rosjanie. Powiedziałem, żeby sobie poszli.
Temat Ankieta dla Fanów Fantastyki przeniosłem do karczmy.
Dzięki za raport.
[Dodano po dobie]
Przypadkiem zamiast postu usunąłem temat. Mam nadzieję, że ten zaraz wróci - skierowałem już sprawę do Nazina.
[Dodano po 2 godzinach]
I już po przywróceniu tematu Hej! Mam fajny pomysł na urozmaicenie gry mechaniczne... (dzięki Nazin!) usunąłem z niego post Azza. "Hyhy smerf" nie kwalifikuje się już nawet pod odstąpienie od reżimowej moderacji na forum Fae.
[Dodano po 17 godzinach]
Temat Ręczne i maszynowe został posłany w niebyt za bycie reklamą cykliniarstwa. Dziękujemy za polecenie Pawle, ale nie jesteśmy zainteresowani.
Usunąłem temat "..." z działu Faerun Game -> Pozwolenia. Z początku było to jakieś podanie, ale pan je składający zamienił wszystkie swoje posty na wielokropki, czego absolutnie nie rozumiem. Treści zatem tam nie było.
Na GE nie usuwa się tematów - na przyszłość pisz z takim czymś do Nazina, to przywróci, a panu usuwającemu ewentualnie trzeba będzie wsadzić procenty.
Poszły dwa posty z tematu Sugeruję..., jeden Salema, drugi gościa o łudząco znanym nicku. Jeden post był informacją, że drugi post jest raczej tylko i wyłącznie prowokacją.
Ponieważ zaś sam temat się wypalił i już raczej wyczerpał, by uniknąć takich gagatków jak nasz gość, zamknąłem go. Jeśli założycielka, bądź ktoś z Faerunu będzie chciał w nim coś dopisać, otworzę go na życzenie.
[Dodano po 25 minutach]
I jeszcze jeden post poszedł z newsa o Raporcie - na życzenie użytkownika.
[Dodano po 2 dniach]
Usunąłem zdjęcie profilowe i avatar Kija. Mam wrażenie, że ktoś mu się włamał na konto, bo jeśli on sam to zrobił, to było to dość niesmaczne, zważając na to, że jest modem.