Post Lavo z tematu Co z tym Fae - Dyskusja III usunięty. OT. Posty tego typu, czyli:
Cytat
Cicho, mendo bo ci skasuję temat!
@enether inb4 lock
nie są jakoś zabawne. Proszę dyskutować na temat, pisać po polsku, zaś wszelkie wątpliwości zgłaszać we właściwej formie i miejscu.
Cytat
Ten sam temat kolejne dwa posty Hassana i Kagi za OT
Down:
Decyzja jest nieodwołalna.
Od wszelkich decyzji moderatora można się odwołać do moderatora globalnego, zaś od decyzji tego ostatniego do administratora. Potem to już tylko Lolth Pisałem o tym nie raz, więc proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd.
Cytat
Usuwam temat "Co z tym Fae? 2.0" autorstwa Lavo. Skoro poprzedni został zamknięty, to najpewniej był w tym jakiś cel.
Każdy jest samodzielny i myśleć może sam - jest działanie, to musi być i wypisany powód.
Kasuję post Trzeciego Kura z tematu Amral. OT, chociaż muszę przyznać, że to chyba pierwszy post takiej treści, jaki skasowałem będąc moderatorem. Kolejne tego typu posty i będą punkty karne.
To nie offtop, ale udana trawestacja. Ilość "gdaczeń" odpowiadała ilości użytych do pytania słów. Post był zabawny, stylowy i w duchu podjętej przez nas akcji. Ale ty jesteś Drowem, mogłeś tego nie zrozumieć...
Ad. Ok, na przyszłość sięgnę po PW. Przepraszam, już nie śmiecę
Ale był niezgodny z regulaminem. A od jego przestrzegania są moderatorzy. Prosiłem, by wątpliwości przedstawiać przez PW - ten temat jest tematem informacyjnym.
[Dodano po 2 dniach]
Kasuję post gościa z tematu Gra przeglądarkowa na podstawie sagi "Pieśń Lodu i Ognia". Nie dość, że reklama, to jeszcze złe miejsce i tematyka. Spoczywaj w niepokoju.
Z tematu Konstruktywna propozycja(...) poleciały 2 posty Rangera Krzysia, 2 saphire, 1 Enemira, 1 Ati, 1 Sabal i 1 Trzeciego Kura z OT. Do tego Rangera Krzyś dostaje kolejne dwa punkty karne za trolling przechodzący ludzkie pojecie.
Przeniosłem post Maega z tematu http://forum.gexe.pl/.../34583-serwer/ do tematu http://forum.gexe.pl/topic/34585-to-reboot-or-not-to-reboot/ - pomylił się biedny i zamiast w jednym, napisał w drugim.
Pod osłoną nocy i mrozu zaatakował nas kolejny post radziecki bot. GameExe-Rosja 1245161:0
[Dodano po 14 godzinach]
Z nieautoryzowaną reklamą GameStorm.pl robimy to samo, co z każdą inną żabą.
[Dodano po 3 dniach]
Cztery posty z tematu Czy warto zostać Łowcą Smoków złowiły kasację. Dwa były spam-inwektywą autorstwa gościa o wdzięcznym nicku "Lumpex", dwa kolejne zawierały treść nieznanego rodzaju, obfitującą w załamującą ilość antyortografii i bezmózgowia.
[Dodano po 2 dniach]
Trzeba by tu coś skasować. Temacie Pokewars, wybieram cię!
[Dodano po 5 dniach]
Z subforum Gothic I: ciekawostki skasowałem mocno nieciekawy temat Almanach. Ilość błędów na metr kwadratowy zdania sprawiła, że nie sposób było dociec o czym i po co go napisano, więc i tak nikomu by się nie przydał.
[Dodano po 2 dniach]
Usunięty post będący wyłącznie cytatem wcześniejszego w temacie Rozpoczęto projektowanie "Mass Effect 4". Rozumiem, że chodzi o takie "what he said", ale jednak wypada coś oprócz tego zaznaczyć.
[Dodano po 7 dniach]
Z tematu [Planescape] Księga oszustw usunięto post głupca, który próbował podszyć się pode mnie. Baaardzo zły pomysł. Cytując, "kompleksy małych narządów płciowych" niechaj sam idzie leczyć gdzie indziej.
Aktualizacja wersji PHP i kilku opcji wymaganych do płynniejszej pracy serwisu. Mogły wystąpić chwilowe problemy z dostępem do portalu, za co serdecznie przepraszam.
Wyrywam z korzeniami i palę w ogniu mej nienawiści temat Supplier of wood pellets to Europe Wood pellets Din / DIN. Choć nie była to tym razem reklama żadnych leśnych ssaków, to jednak zagraniczne boty nie przestają mnie zadziwiać.
[Dodano po 7 dniach]
Post Gościa_Inna skasowany z tematu Jaki macie sposób na nudę?. Każdy jest inny, ale nie każdy musi z tego powodu cierpieć. Zwłaszcza, jeśli maltretuje się go bezsensownymi postami pozbawionymi gramatyki i ortografii.