Admin&Mod Log
Kasacja posta gościa z tematu Jaki macie sposób na nude? Dublowanie własnego postu.
J/w. Prowadzenie rozmowy ze sobą to już choroba...
[Dodano po godzinie]
Kasacja kolejnych postów gościa-idioty z tego samego tematu. Dzięki za raporty.
[Dodano po 5 godzinach]
J/w.
[Dodano po 3 dniach]
Kasacja kilku postów gościa-analfabety z Artykułów.
[Dodano po 11 godzinach]
Temat Jaki Macie sposób na wieczne lenistwo? w Karczmie wyleciał w niebyt.
[Dodano po godzinie]
Kasacja kolejnych postów gościa-idioty z tego samego tematu. Dzięki za raporty.
[Dodano po 5 godzinach]
J/w.
[Dodano po 3 dniach]
Kasacja kilku postów gościa-analfabety z Artykułów.
[Dodano po 11 godzinach]
Temat Jaki Macie sposób na wieczne lenistwo? w Karczmie wyleciał w niebyt.
Zamykam temat Problem z Multiplayer w dziale NWN. Piratom nie pomagamy. Dzięki za raport.
Usunięcie tematu [SPRZEDAM] Samsung Wave 533 na naszym Targowisku. Powód - oferty muszą być powiązane z tematyką portalu.
[Dodano po 6 dniach]
Zwiększenie poziomu ostrzeżeń dla użytkownika Warnthor o 1 punkt. Rozmyślne spamowanie na SB. Samo SB lekko wyczyszczone z tej "twórczości".
[Dodano po 18 godzinach]
Połączyłem dwa tematy użytkownika Alexandria odnośnie zmiany wyglądu postaci w dziale o Dragon Age. Podobna tematyka. Dzięki za raport.
[Dodano po 6 dniach]
Zwiększenie poziomu ostrzeżeń dla użytkownika Warnthor o 1 punkt. Rozmyślne spamowanie na SB. Samo SB lekko wyczyszczone z tej "twórczości".
[Dodano po 18 godzinach]
Połączyłem dwa tematy użytkownika Alexandria odnośnie zmiany wyglądu postaci w dziale o Dragon Age. Podobna tematyka. Dzięki za raport.
Trzy posty użytkownika Rebeliant222 odnośnie W2 w trzech różnych tematach zostały zniszczone. Niewłaściwe tematy.
[Dodano po 2 godzinach]
I kolejny post - j.w.
[Dodano po 2 godzinach]
I kolejny post - j.w.
Do postu powyżej - akcja musi mieć uzasadnienie. Podawaj ją zawsze.
Co do właściwej treści ode mnie - Post Kagary z tematu [ranga] Arb został usunięty. OT.
Co do właściwej treści ode mnie - Post Kagary z tematu [ranga] Arb został usunięty. OT.
Wywalenie tematu Polska gra o Naruto coś tam coś tam (...) za sprzeczne z regulaminem reklamowanie się na forum.
Wywalenie tematu Никто не подскажет za pisanie cyrylicą i niewątpliwie niecne, imperialistyczne zamiary względem udręczonego narodu polskiego. Paszoł!
[Dodano po 36 minutach]
Hmmm... swoiste deja vu - ponowna kasacja tematu Никто не подскажет, tym razem (chyba) autorstwa innego czerwonoarmijnego gościa.
[Dodano po 4 godzinach]
Temat Jeremy Renner hawkeye, opowiadający o operacjach plastycznych pewnego słynnego celebryty, o którym nigdy nie słyszałem, zostaje poddany natychmiastowej amputacji twarzy. Operacja się udała, pacjent zmarł.
Wywalenie tematu Никто не подскажет za pisanie cyrylicą i niewątpliwie niecne, imperialistyczne zamiary względem udręczonego narodu polskiego. Paszoł!
[Dodano po 36 minutach]
Hmmm... swoiste deja vu - ponowna kasacja tematu Никто не подскажет, tym razem (chyba) autorstwa innego czerwonoarmijnego gościa.
[Dodano po 4 godzinach]
Temat Jeremy Renner hawkeye, opowiadający o operacjach plastycznych pewnego słynnego celebryty, o którym nigdy nie słyszałem, zostaje poddany natychmiastowej amputacji twarzy. Operacja się udała, pacjent zmarł.
No i po temacie Gra Shinobi Game. Reklama w złym miejscu i bez pozwolenia.
[Dodano po 20 godzinach]
Poleciał temat-reklama prywatnego serwera do L2. Jego autor, Mikelo, zebrał 1 punkt na swoją kartę. Jeszcze 9 i dostanie nagrodę niespodziankę.
[Dodano po 20 godzinach]
Poleciał temat-reklama prywatnego serwera do L2. Jego autor, Mikelo, zebrał 1 punkt na swoją kartę. Jeszcze 9 i dostanie nagrodę niespodziankę.