Admin&Mod Log
Usunięcie posta Ravena Capitana z tematu o kucykach. Bezsensowny spam i intencjonalne podburzanie innych użytkowników - raz wyraziłeś swój pogląd i wystarczy. Moje ostatnie ostrzeżenie, następnym razem polecą procenty.
[Dodano po 2 dniach]
Raven Captain dostaje tygodniowego bana na SB za uporczywy spam. Wielokrotnie kulturalnie ostrzegałem, ale jak widać nie dotarło to do Twojej wiadomości.
[Dodano po 2 dniach]
Raven Captain dostaje tygodniowego bana na SB za uporczywy spam. Wielokrotnie kulturalnie ostrzegałem, ale jak widać nie dotarło to do Twojej wiadomości.
2 pkt. ostrzeżenia [lepiej brzmiały procenty, ale co zrobić...] dla użytkownika xdezerter za linki do nielegalnego pobierania. Jego post z owym linkiem w temacie Sacred Underworld stał się ofiarą dla pająków.
Z Gildii Błaznów wyleciał temat Flashopierdółki autorstwa Grzegorza Janusza. W myśl umieszczonej tam grafiki - you must be new here, mate Tematów spamowych i rozrywkowych, gdzie można wrzucać dziwne / śmieszne obrazki jest już wystarczająco dużo, nie ma potrzeby zakładać nowych.
[Dodano po miesiącu]
Z subforum Game Exe wylatuje temat o nad wyraz atrakcyjnej nazwie fuck my wife hard. Dziękujemy, może innym razem.
[Dodano po miesiącu]
Z subforum Game Exe wylatuje temat o nad wyraz atrakcyjnej nazwie fuck my wife hard. Dziękujemy, może innym razem.
3 posty z tematu Nowa Era zostały skasowane. OT.
[Dodano po 56 minutach]
Ten sam los spotkał jednowyrazowy post użytkownika Vanthia w temacie Staż arbitra. Przy okazji - każde nowe zdanie rozpoczyna wielka litera.
[Dodano po 56 minutach]
Ten sam los spotkał jednowyrazowy post użytkownika Vanthia w temacie Staż arbitra. Przy okazji - każde nowe zdanie rozpoczyna wielka litera.
2 posty użytkownika Bard Card z tematu Zgadnij co to za gra? zostały usunięte. OT.