Życie jest nowelą, w tym wydaniu niezmiennie wrogą, a temat Polska gra o Naruto vel Shinobigame po raz trzeci odpada przez techniczny K.O.
W ramach bonusu "użytkownik" shinobigame dostaje pełen zestaw klątw i moderatorskiego voodoo celem uniemożliwienia kolejnych powtórek z rozrywki.
Usunięcie czterech postów autorstwa Ati i Hassana z "Project Eternity - 2,2 mln dolarów i kolejny próg" w Newsach. Powód? Komentarze raczej spłycały całą dyskusję niż ją wzbogacały.
Post Gościa_tfdgfdhtggdfjdcdhujsrfxxed* w temacie o Kanałach YouTube nie kleił się równie mocno, jak jego nick.
Z tematu o Kawałach kasuję wybitnie dowcipny post Gościa_Zioło*. Kupa śmiechu. Ze znaczną przewagą kupy.
[Dodano po 6 dniach]
Zamordowałem kilka ortograficznych i nielogicznych potworów z tematów "O mnie" oraz "Koniec świata". Faktycznie, koniec był blisko.
Poleciał kolejny temat o Viagrze (taniej!). Boty mogłyby zrozumieć, że przedział wiekowy użytkowników tego portalu sprawia, iż pewne sprawy (zwłaszcza farmaceutyczne) stoją u nas zupełnie inaczej.
[Dodano po 9 dniach]
Temat Metin2 leci do śmieci. Po pierwsze taki już istnieje http://forum.gexe.pl/...1#entry102190. Po drugie Gość_zkak* dał nam popis antyortograficznego narzecza nieznanego nikomu dialektu. Gościu, wstydu trochę, a te czerwone podkreślenia niewłaściwych słów w autokorekcie nie wyskakują ot tak bez powodu.
Jednocześnie kasuję sklonowany temat Dota 2 - Darmowe Klucze autorstwa Bishina. Najwyraźniej przy dodawaniu tematu coś mu się pokiełbasiło i z owej kiełbasy wyszedł drugi temat o identycznej nazwie, tyle że bez zawartości. Ot, serdel z MOMu, a nie kiełbasa
Użytkownik Żą Żyldas otrzymuje 1 punkt ostrzeżenia za awatar niezgodny z regulaminem w punkcie V, podpunkt c. Bardzo to nieładne było, w ramach resocjalizacji otrzymał też w prezencie nowy, ładniejszy awatar.
[Dodano po 2 dniach]
"Moderycznie" modyfikuję temat "Nowa ustawa dot GMO" do poziom niebytu. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie fakt, że dostałem wczoraj rano na gg spam dokładnie tej samej treści, a całość, wbrew wszelkim pozorom, jest daleka od standardu rzeczowej dyskusji. Agitacji politycznych nie prowadzimy.
Poleciał też "gościnny" temat o Metin2. Takowy istnieje już od dawna, brzytwa Ockhama.
[Dodano po 3 dniach]
Poleciał niezrozumiały post z tematu FOnline 2155 oraz temat reklamujący badziewną przeglądarkę o Obcy vs. Predator. I do południa spam-botom śmierć.
Halo, kasowanie kasowaniem, ale nie cały mój post był nie na temat - wręcz połowa była na. Nie zgadzam się na z tą kasacją i proszę moda globalnego o przejrzenie sprawy.
[Dodano po 22 minutach]
Odnośnie odpisu tego pana z góry - to już nie od Ciebie zależy, na całe szczęście.