PERFECT!!!
Admin&Mod Log
Kasuję temat Czy w BG mogę być krasnoludem? - panowie uczestniczący w dyskusji przez dwie strony sobie folgowali, a ja nie mam już chyba ochoty grozić wszystkim palcem i mówić
Już nie raz ostrzegałem, że w końcu skończy mi się cierpliwość - wobec czego cała trójka - Ranger Krzyś, Withord i porfirion dostają po 10% ostrzeżenia. Może jeszcze przymknąłbym oko, gdyby temat powstał w karczmie i służył czemukolwiek innemu niż spamowaniu się obrazkami i przerzucaniem autoironicznymi żartami - ale the line must be drawn here, jak to mówił pewien Kapitan w pewnym filmie.
[Dodano po 5 minutach]
I jeszcze poszedł shout Withorda z SB - jakkolwiek shouty mogą nie mieć sensu i być abstrakcyjne w swojej treści, to jednak przypadkowy zlepek liter nie jest treścią.
Już nie raz ostrzegałem, że w końcu skończy mi się cierpliwość - wobec czego cała trójka - Ranger Krzyś, Withord i porfirion dostają po 10% ostrzeżenia. Może jeszcze przymknąłbym oko, gdyby temat powstał w karczmie i służył czemukolwiek innemu niż spamowaniu się obrazkami i przerzucaniem autoironicznymi żartami - ale the line must be drawn here, jak to mówił pewien Kapitan w pewnym filmie.
[Dodano po 5 minutach]
I jeszcze poszedł shout Withorda z SB - jakkolwiek shouty mogą nie mieć sensu i być abstrakcyjne w swojej treści, to jednak przypadkowy zlepek liter nie jest treścią.
Temat Jak zabić wilka? nie przetrwał spotkania z jego kłami i szponami ;___; RIP niejestemrendżeremkrzysiem (byś chociaż IP zmienił, paskudo ).
[Dodano po 2 dniach]
Temat Ehh chudąć trza! wyleciał w niebyt za bycie bezsensownym.
Temat Ciekawa gjera również zniknął - mnóstwo takich tematów jest na forum.
Temat Kawały o kobietach:) posprzątany i połączony z Kawałami w Gildii błaznów.
[Dodano po 2 dniach]
Temat Ehh chudąć trza! wyleciał w niebyt za bycie bezsensownym.
Temat Ciekawa gjera również zniknął - mnóstwo takich tematów jest na forum.
Temat Kawały o kobietach:) posprzątany i połączony z Kawałami w Gildii błaznów.
I wreszcie Dalejdoichgardelwyrzanacic się doigrał i zarobił 10% ostrzeżenia. Uzasadnienie jest podane przy procentach, toważysze przeważyły czarę.
Dodatkowo, Daleju - przeczyść proszę sygnaturę, bo może i nie jest za długa, ale łamie regulamin w ten sam sposób, w który łamią go Twoje posty, nie mówiąc już o tym, że jest na niej naćpane i przy przeglądaniu tematów wizualnie odstręcza.
[Dodano po 12 minutach]
I idąc za rozsądnym tokiem rozumowania Meda, każde następne językowe niedbalstwo Daleja będzie karane kolejnymi procentami.
Dodatkowo, Daleju - przeczyść proszę sygnaturę, bo może i nie jest za długa, ale łamie regulamin w ten sam sposób, w który łamią go Twoje posty, nie mówiąc już o tym, że jest na niej naćpane i przy przeglądaniu tematów wizualnie odstręcza.
[Dodano po 12 minutach]
I idąc za rozsądnym tokiem rozumowania Meda, każde następne językowe niedbalstwo Daleja będzie karane kolejnymi procentami.
Przeniosłem temat Gothic 3 ZK wersja pudełkowa do Targowiska, gdzie jego miejsce. Przy tej okazji nie odmówię sobie pomarudzenia nad "bardzo ważym" opisem oraz faktem, że Gość_Borys333 wykazał się niebywałą biegłością w trudnych sztukach czytania i myślenia, których synteza pozwoliła mu bezbłędnie określić miejsce, w którym należało umieścić ten temat, nadać mu odpowiedni, czytelny tytuł i takiż opis.
[Dodano po 18 godzinach]
Kolega Haszyq otrzymuje 30% ostrzeżeń za błyskotliwe pytanie, dlaczego nie działa mu cd-key do ściągniętego z torrentów "Fable". Nie wiemy, kolego Haszyq, i pewnie się już nie dowiemy. Bardzo nam przykro.
[Dodano po 12 godzinach]
Kolega Haszyq założył kolejny temat, w którym chwali się nieznajomością regulaminu i ściąganiem badziewnych piratów z torrentów. Ponownie gratulujemy!
... 90% ostrzeżeń.
[Dodano po 18 godzinach]
Kolega Haszyq otrzymuje 30% ostrzeżeń za błyskotliwe pytanie, dlaczego nie działa mu cd-key do ściągniętego z torrentów "Fable". Nie wiemy, kolego Haszyq, i pewnie się już nie dowiemy. Bardzo nam przykro.
[Dodano po 12 godzinach]
Kolega Haszyq założył kolejny temat, w którym chwali się nieznajomością regulaminu i ściąganiem badziewnych piratów z torrentów. Ponownie gratulujemy!
... 90% ostrzeżeń.
Temat o jakże wdzięcznym tytule Super gra przeglądarkowa wyleciał w niebyt, gdyż posiadał w sobie jedynie link do tej extra hiper gry. Dzięki za raport
[Dodano po 2 minutach]
Temat Kaladmir też wyleciał za niedozwoloną reklamę.
[Dodano po 5 dniach]
Wyczyściłem temat Humor w NWN z OT.
[Dodano po 5 dniach]
Czasowa kasacja na jutro postu Barda Carda z tematu Skrypty i inne rzeczy potrzebne do stworzenia modułu. Spam/OT i bawienie się w moderatora.
[Dodano po 2 minutach]
Temat Kaladmir też wyleciał za niedozwoloną reklamę.
[Dodano po 5 dniach]
Wyczyściłem temat Humor w NWN z OT.
[Dodano po 5 dniach]
Czasowa kasacja na jutro postu Barda Carda z tematu Skrypty i inne rzeczy potrzebne do stworzenia modułu. Spam/OT i bawienie się w moderatora.
Zmieniłam nazwę tematu z Mam problem. na Jak zdobyć punkty reputacji? z dziale Gothic III. "Mam problem" jest trochę zbyt ogólnikowym określeniem, mam jednak nadzieję, że ktoś z tym problemem pomoże
[Dodano po 30 minutach]
To samo zrobiłem z nowym tematem, stary napisany z gościa usunęłam.
[Dodano po miesiącu]
Usunęłam temat Apo MU Season 4.Ep2 Start 18.10.2013. Raz, że była to niedozwolona reklama, dwa była po angielsku, a językiem obowiązującym na forum jest polski.
[Dodano po 30 minutach]
To samo zrobiłem z nowym tematem, stary napisany z gościa usunęłam.
[Dodano po miesiącu]
Usunęłam temat Apo MU Season 4.Ep2 Start 18.10.2013. Raz, że była to niedozwolona reklama, dwa była po angielsku, a językiem obowiązującym na forum jest polski.
Kasacja postu gościa z tematu Nowe przekleństwa? Post był niezgodny z doktryną Lolth... tfu, regulaminem.
Kasacja tematu imetin - reklama bez zezwolenia.
[Dodano po 7 godzinach]
Kasacja tematu Darmowe punkty w grach MMO?. Powód: j/w.
[Dodano po 4 dniach]
Kasacja tematu FILMY ! LUKAJ 1. Jakiś spam, do tego w Muzyce...
[Dodano po 6 minutach]
Samozniszczenie tematu Jakie RPG? za 3, 2, 1... Zły dział & były takie tematy.
[Dodano po 7 godzinach]
Kasacja tematu Darmowe punkty w grach MMO?. Powód: j/w.
[Dodano po 4 dniach]
Kasacja tematu FILMY ! LUKAJ 1. Jakiś spam, do tego w Muzyce...
[Dodano po 6 minutach]
Samozniszczenie tematu Jakie RPG? za 3, 2, 1... Zły dział & były takie tematy.
Kasacja tematu Darmowy teamspeak3 dla każdego ! Reklama, za mała czcionka. Swoją drogą, nie ma nic za darmo.
Podbiłem do 100% ostrzeżenia panów TheTechPony, kaylum i fordman - panowie (pan) zrobili sobie multikonto, bo uznali, że w ten sposób szybciej dostaną się na serwer Minecrafta i na tymże serwerze się z ów multikonta krzywo próbowali (czy raczej próbował) wykręcić. Dałem grzecznie tydzień czasu na wykręt, minęło, pa pa.
[Dodano po 50 minutach]
I teraz jeszcze doczepiłem bombkę do postawionego w GExeCrafcie tematu - masło maślane, multikonto broni multikonta.
[Dodano po 50 minutach]
I teraz jeszcze doczepiłem bombkę do postawionego w GExeCrafcie tematu - masło maślane, multikonto broni multikonta.
Kasacja tematu War Cry nowa strategiczna gra ! Reklama. Próbowałem się w tym dopatrzeć zwykłego tematu, niestety treść była jednoznaczna.
Zdjąłem Rangerowi Krzysiowi, Withordowi i porfirionowi te 10%, które dostali ode mnie niemalże pół roku temu. Było, minęło, stare dzieje i tak dalej - a z bardziej sensownych powodów, od czasu tamtej akcji panowie już tak nie szaleją, a nie ma co ich piętnować czerwienią w ostrzeżeniowej kresce.
Temat NightFrag uleciał w niebyt. Niedozwolona reklama. Dzięki za raporty.
[Dodano po minucie]
Takoż i temat Darmowy Ts3 Palarnia!
[Dodano po 14 dniach]
Połączenie tematu z prośbą o dołączenie do Whitelisty z właściwym tematem w Gexecrafcie. Dzięki za raport.
[Dodano po 23 godzinach]
Kasacja postu użytkownika salamon629 z jednego z artykułów o Drakensangu. Błędy ortograficzne, od których zęby bolą.
[Dodano po minucie]
Takoż i temat Darmowy Ts3 Palarnia!
[Dodano po 14 dniach]
Połączenie tematu z prośbą o dołączenie do Whitelisty z właściwym tematem w Gexecrafcie. Dzięki za raport.
[Dodano po 23 godzinach]
Kasacja postu użytkownika salamon629 z jednego z artykułów o Drakensangu. Błędy ortograficzne, od których zęby bolą.