Użytkownik Hassan' dnia wtorek, 10 grudnia 2013, 16:03 napisał
Zdjąłem Rangerowi Krzysiowi, Withordowi i porfirionowi te 10%, które dostali ode mnie niemalże pół roku temu. Było, minęło, stare dzieje i tak dalej - a z bardziej sensownych powodów, od czasu tamtej akcji panowie już tak nie szaleją, a nie ma co ich piętnować czerwienią w ostrzeżeniowej kresce.
Kasacja tematu Konkurs na recenzję z subforum Karczma. Grono redakcyjne GameExe za pośrednictwem delegata w mojej skromnej osobie chciałoby zrecenzować reklamę zewnętrznych serwisów odniesieniem się do stosownego punktu regulaminu. Dziękujemy za udział.
Tematy Czy w diablo3 można mieć Szelmę za męża lub Zaklinaczkę za żonę? i Czy w diablo lll można adoptować dziecko? w Diablo 3 poleciał za błędy ortograficzne gościa.
[Dodano po 19 dniach]
Kasacja postu FilipSid-Archer z tematu "strach w grze brr..." w Gothicu. Ortografia się kłania.
[Dodano po 2 dniach]
Kasacja reklamy programu z tematu Antywirus. Dzięki za raport!
Wywalona reklama Gorącego Cukierkowego Landu, przeniesiony temat Skąd wziąć fajne zdjęcie na profil?. Na pewno nie z działu Skyrim, choć w sumie...
[Dodano po 7 dniach]
Temat o intrygującym tytule: Zdjęcia z sieci wenerycznych został usunięty z subforum Muzyka. Wygląda na to, że botom zaczęto programować specyficzne poczucie humoru