Nie dość żę okekaki to zgifowane z przeplotem kolorów jako wzorek (chociaż idea crossovera Dante/Dante/Dante fajna jest)... Meh... I yup, sigi powinny być podłużne, taka ich natura. Jak się podpisujesz pod dokumentem, to piszesz z góry na dół? Mi się wydaje że my w Polsce żyjemy...
A ja się dziwie że niektórzy tak bardzo biorą do siebie czyjeś zdanie na temat ich sygnatury tudzież avatara...lol... Mi się moje wszystko podoba i mam gdzieś co ktoś myśli:D
Vampusiu, moje ty słoneczko zaćmione (Selen, zarażasz mnie swoją mową), ten piesiu, nazywał się CERBERUS. Nie żaden Cerber. A pozatym, Cerberus nie wygląda dokładnie tak jak na obrazku w moim sigu. Cerberus z DMC3 wygląda jakby był z jakiegoś kryształu. (Cerberusek wygląda tak)
Mitologia a DMC3 to zupełnie dwie inne sprawy, mój drogi Olo. Tam wykorzystywane jest wiele motywów religijnych. Nie będę mówić już co, ale wiedz, że ja się za głowę łapałam jak liczyłam ile jest różnych powiązań i skojarzeń...
A tak na powaznie o DMC pierwszy raz uslyszalem na tym forum od Ciebie i do niego nic nie mam moze procz tego ze wychodzi mi juz bokami.......Ale prosze groz mi dalej to moze maly sparing jednak bedzie....
W tm temacie ocenie twoja syge:P a w Cantrum ocernie avek:P no wiec uwazam ze twoja obecna syga jest bardzo fajna, poniewaz przedstawia kilmaty w ktorych sie lubuje