@Olo - hmmm...czy ona ma ręce we krwi czy to tylko moje wrażenie?
Sygnatury
Ah te przeróbki komputerowe;)... Kobieta niezła...ale widziałam lepsze;) Od których zebrałoby wam się coś w żołądku;P Obrazek Asgana w sygnaturze boski...gdzie go znalazłeś że go nieznam?
Dzięki Olo za wytłumaczenie. Teraz wiem, ze muszę uważać jak nalewam ketchup, bo jeszcze się pobrudzę jak ta pani ;p
@Selena - hehe jak pokażesz to Ci powiem czy mi się cos zbieralo
Proszę bardzo;) To jedna z mojego zbioru;)Galeria
Liczylem na cos lepszego Ale niektóre z rysunkow są całkiem fajne :mrgreen:
@Selena - hehe jak pokażesz to Ci powiem czy mi się cos zbieralo
Proszę bardzo;) To jedna z mojego zbioru;)Galeria
Liczylem na cos lepszego Ale niektóre z rysunkow są całkiem fajne :mrgreen:
@Sel - Nie mam pojęcia :] Siedze na takim jednym angielskim foro o GTA i tam jest centrum zamówien na sigi. Więc poprosiłem kolesia o fajnego syga z jakąś śmiercią czy czymś. I on sprezentował mi tego oto siga :]
@VL - Chyba nie lubisz policji :] Ja też ale to było pisane od tak sobie bo nie mam pomysłu na żaden text :]
@VL - Chyba nie lubisz policji :] Ja też ale to było pisane od tak sobie bo nie mam pomysłu na żaden text :]
Użytkownik Ashgan dnia Sep 8 2005, 08:40 PM napisał
[post="35828"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Nie, nie lubię, ale ten tekst nie miał za wiele wspolnego ze sygną i psół jej ogólny calokształt:] No ale teraz to git totalny jest, czy jak to wy nazywacie:]
Narazie będę miał ten i dopiero po jakimś miesiącu wróce spowrotem do tamtego syga i avka :] (Chyba robie sie zbyt wybredny i za szybko zmieniam sygi i avy więc pora temu zaradzić :])
@Atis - Ja wiem że dla ciebie horrorem są Muminki ale nie musisz nam tego mówić publicznie :mrgreen:
@Atis - Ja wiem że dla ciebie horrorem są Muminki ale nie musisz nam tego mówić publicznie
@Ashgan - poprzednia sygna lepsza
A co powiecie o mojej nowej sygnie podrasowamej w cudownym programie Paint? :mrgreen: :mrgreen: Dla wyjasnienia "Nescis, mi fili, diem neque horam" znaczy "Nie znasz, synu, ni dnia, ni godziny" Mateusz. 25;13 ;p (nic nie wymyslilem, a to nawinęlo mi sie pod ręke ). I oczywiście podpis czyli Medivh :mrgreen:
A co powiecie o mojej nowej sygnie podrasowamej w cudownym programie Paint? :mrgreen: :mrgreen: Dla wyjasnienia "Nescis, mi fili, diem neque horam" znaczy "Nie znasz, synu, ni dnia, ni godziny" Mateusz. 25;13 ;p (nic nie wymyslilem, a to nawinęlo mi sie pod ręke ). I oczywiście podpis czyli Medivh :mrgreen: