Sygnatury
A ja powiem, że mi sig Meda nie leży jakoś . Może rzeczywiście jak poprawi tą grafikę to będzie lepszy, ale jak ktoś już tu kiedyś powiedział, wolę sigi dłuższe w poziomie niż w pionie. Czy poprzedni był lepszy... Tego też nie jestem pewnien. Ale na pewno Med coś jeszcze lepszego znajdziesz . I zarówno Twój sig, jak i Jakóba mocno kontrastują, a zarazem od razu rzucają się w oczy . Może to i jest jakiś sposób...
@Ashgan - kiedy znowu zmienisz swój "image" ?
@Ashgan - kiedy znowu zmienisz swój "image" ?
TO nie jest bajka, w żadnym wypadku... Jest to 100 minutowy kawał animacji komputerowej, najbardziej wyczekiwany film roku przez fanów JRPG - Final Fantasy VII: Advent Children. Miałam to szczeście go obejrzeć, po komentarz zaprazam do odpowiedniego działu
1. nie wiem skąd ten cytat. ale prawdę mówi.
2. Tifa i Cloud nieprzytomni na poletku kwiatów. "It feels a little lighter..." - Cloud - po tym jak przygasł przez dwa lata życia w samotności, w końcu przypomina sobie, że potrafi walczyć a wola przetrwania wcale w nim nie wygasła. "Miecz zdaje się być lżejszy" mówi "Za długo ciągnąłem nim po ziemi".
3. ołtarzyk dla APC... bo kocham ich muzykę.
1. nie wiem skąd ten cytat. ale prawdę mówi.
2. Tifa i Cloud nieprzytomni na poletku kwiatów. "It feels a little lighter..." - Cloud - po tym jak przygasł przez dwa lata życia w samotności, w końcu przypomina sobie, że potrafi walczyć a wola przetrwania wcale w nim nie wygasła. "Miecz zdaje się być lżejszy" mówi "Za długo ciągnąłem nim po ziemi".
3. ołtarzyk dla APC... bo kocham ich muzykę.