a co do frag. z pisma przypomniala mi sie jakas (wyjatkowo ukryta) piosenka HH jakos laciala tak: ,,nie znasz dnia ani godziny kiedy przyjde skur......" pewnie Ashgan i VL beda wiedzieli o czym mowie....
A ja powiem, że mi sig Meda nie leży jakoś . Może rzeczywiście jak poprawi tą grafikę to będzie lepszy, ale jak ktoś już tu kiedyś powiedział, wolę sigi dłuższe w poziomie niż w pionie. Czy poprzedni był lepszy... Tego też nie jestem pewnien. Ale na pewno Med coś jeszcze lepszego znajdziesz . I zarówno Twój sig, jak i Jakóba mocno kontrastują, a zarazem od razu rzucają się w oczy . Może to i jest jakiś sposób...
Jakób sobie polpeszych sygnę...Rzuca się w oczy ale nadal mi jakoś nie lezy(może to przez ten odcień szarości...). Tym nie mniej ciekawy sposób i fajne ulepszenie nie fajnej sygny:] A co do Meda to (który to raz?) zgadzam się z Joan...Bring something better:]
Ashgan, dzięki. W końcu SE poczyniło maleńki kroczek w stronę fanservice, moim zdaniem ta dwójka jest dla siebie przeznaczona A ten dolny?... mały ołtarzyk.
Sorry za 2 pod rząd... no cóż zdarza sie :mrgreen:
Deunan - jak bym jeszcze widział ocb. z tym napisem od dołu :] Ja nie znam sie na mandze i innych więc może przybliżysz nam znaczenie tych słów :] A raczej z jakiej "bajki" to jest :]
TO nie jest bajka, w żadnym wypadku... Jest to 100 minutowy kawał animacji komputerowej, najbardziej wyczekiwany film roku przez fanów JRPG - Final Fantasy VII: Advent Children. Miałam to szczeście go obejrzeć, po komentarz zaprazam do odpowiedniego działu
1. nie wiem skąd ten cytat. ale prawdę mówi.
2. Tifa i Cloud nieprzytomni na poletku kwiatów. "It feels a little lighter..." - Cloud - po tym jak przygasł przez dwa lata życia w samotności, w końcu przypomina sobie, że potrafi walczyć a wola przetrwania wcale w nim nie wygasła. "Miecz zdaje się być lżejszy" mówi "Za długo ciągnąłem nim po ziemi".
3. ołtarzyk dla APC... bo kocham ich muzykę.
@Deunan - IMO sig ładniejszy od Vincenta Oby tak dalej :mrgreen: I APC prezentuje się ładnie ;p
@Ash - a ja wiem czy to figurka ;p Znalazłem na googlach... I najlepsze jest to, ze jak ostatnio szukalem innych sigow pod tym samym hasłem to tego już tam nie bylo :mrgreen: