A majej sygny nikt chyba jeszcze nie komentował .
Sygnatury
PZ pisz po polsku! A raczej czytaj co piszesz bo nawet po prawieniu ortów i gramatyki ciężko zrozumieć niektóre linijki twojego wierszyka.
Ty mnie po prostu dobijasz. Wypisujesz takie mądrości o poezje prawie zahaczające a sam się do nich nie stosujesz. Jako nagrodę dostajesz ode mnie link do słownika ortograficznego w sygnaturze. Jak będzie jeszcze trzeba to znajde parę innych odznaczeń
Ty mnie po prostu dobijasz. Wypisujesz takie mądrości o poezje prawie zahaczające a sam się do nich nie stosujesz. Jako nagrodę dostajesz ode mnie link do słownika ortograficznego w sygnaturze. Jak będzie jeszcze trzeba to znajde parę innych odznaczeń
1. Wierszy nie pisze.
2. Z Valena poeta jak z Angeli różowy pluszowy króliczek więc mi tu nie mów o tym, że taka a nie inna pisownia to zabieg artystyczny bo w to nie uwierze.
3. To co Valen tam wysmarował to jest taczej jakaś kpina albo marny żart i w ogóle powinno wylecieć więc się nie czepiaj, że mu parę błędów poprawiłem.
2. Z Valena poeta jak z Angeli różowy pluszowy króliczek więc mi tu nie mów o tym, że taka a nie inna pisownia to zabieg artystyczny bo w to nie uwierze.
3. To co Valen tam wysmarował to jest taczej jakaś kpina albo marny żart i w ogóle powinno wylecieć więc się nie czepiaj, że mu parę błędów poprawiłem.
Skoro tak bardzo cię to boli to moge przywrócić mu siga do stanu poprzedniego a zamiast tego wlepić % które mu za ostatnią szarże na forum nie jeden moderator prawdopodobnie dać chciał. (na 6 postów 3 skoszowane i zamkniete 2 działy). Jako 'nagrode' za ten wybryk dostał ode mnie modyfikacje siga ale skoro tak bardzo sie upierasz to moge go oprocentować.
P.S. Skoro mam możliwość modyfikacji sigów to znaczy, ze mam do tego prawo.
P.S. Skoro mam możliwość modyfikacji sigów to znaczy, ze mam do tego prawo.
Powiedziałam, że niepotrzebnie się czepiam. Nie wyolbrzymiaj tematu. A teraz to właściewie nie ja się czepiam tylko ty. "Poprawiłeś" mu i już, stało się. Trudno.
To, że masz moda, nie daje ci prawa grzebania w cudzym sigu. Powtarzam poraz nie wiem który...
To, że jako moderator mam przywilej edycji sygnatury znaczy tyle, że moge je edytować. Koniec i kropka.
To, że masz moda, nie daje ci prawa grzebania w cudzym sigu. Powtarzam poraz nie wiem który...
To, że jako moderator mam przywilej edycji sygnatury znaczy tyle, że moge je edytować. Koniec i kropka.
Cytat
W takim razie po co moderatorzy? Jak i tak nie mogą poprawiać błędów ortograficznych, dopisywać się krótko w razie niejasności itp. to niech lepiej ich nie będzie i na forum zapanuje chaos...
Cytat
JAKOS NIKT TO TEJ PORY NIE NARZEKAL DO TEJ PORY :twist: BY OLO
Więc może czas zacząć ;p :twist:
TO BEDZIE WTEDY TWOJA SAMOTNA KRUCJATA BO NIKT INNY SIE DO TAKICH RZECZY NIE PALI :twist: :twist: :twist: BY OLO
Sorry za kolejną wcinkę w post ale koniec dyskusji o prawach moderatorskich. Sprawa zakończona. Bo zaraz się tu zrobi dyskusja/awantura nie na temat.
A żeby zrobić przyjemność Rince'owi to popiszę ciut o jego sigu.
Tak więc, grafika ciut niewyraźna. Dosyć popularna. Przycięta - co nie znaczy, że zła. Mnie się osobiście podoba. A z podpisu wnioskuję, że Rince wierzy, że smoki obudzą sie z wiekowego snu i znów opanują świat!
DeathWing: SMOKI RZĄDZĄ! *trzyma transparent*
Żółty: Zabić wszytskie smoki! GIŃ!
Onyxia: Zostaw mojego tatę, ty mały debilu!
Joan: I znów to samo....
Tak więc, grafika ciut niewyraźna. Dosyć popularna. Przycięta - co nie znaczy, że zła. Mnie się osobiście podoba. A z podpisu wnioskuję, że Rince wierzy, że smoki obudzą sie z wiekowego snu i znów opanują świat!
DeathWing: SMOKI RZĄDZĄ! *trzyma transparent*
Żółty: Zabić wszytskie smoki! GIŃ!
Onyxia: Zostaw mojego tatę, ty mały debilu!
Joan: I znów to samo....
Cytat
Tak więc, grafika ciut niewyraźna.
Nie zauważylem Mi sie podoba ;] Od poczatku mi się podobała
Cytat
I nadejdzie wkrótce ten dzień...
Wiesz wiele dni ma nadejść. Np. Jutro jest sobota A tak na serio to podpis jak najbardziej pasuje do grafy. Jest klimatyczny ;p
Cytat
Dosyć popularna.
Hmmm... pierwszy raz ja na oczy widzę u Rince'a
Cytat
TO BEDZIE WTEDY TWOJA SAMOTNA KRUCJATA BO NIKT INNY SIE DO TAKICH RZECZY NIE PALI :twist: :twist: :twist: BY OLO
Hmmm.... Zorganizuje pierwszą jednosobową krucjatę ;p Zostanę zapisany na kartach historii czy zgine czy nie :twist:
POWODZENIA :twist: :twist: :twist: !!!! BY OLO
Ech Olo, to były Chocobo, a nie digimony. ;p
jak zwał tak zwał
Vamp, nie słuchaj go, wracaj do poprzedniej. ;p
nie sluchaj jej, tylko swego wewnetrznego glosu(jakim ja jestem) ktory mowi Ci ze kobiety nie mozna sluchac w sprawach Slipknota all by OLO
Olo, weź zaznaczaj kolorem, albo pogrubieniem co ty piszesz, bo jakoś trudno się połapać, co ja napisałam, a co napisałeś ty. A co do poruszonej przez ciebie kwestii - znam wiele dziewczyn, które słuchają Slipa na serio. Nie dyskryminuj płci. - Joan.
jak zwał tak zwał
Vamp, nie słuchaj go, wracaj do poprzedniej. ;p
nie sluchaj jej, tylko swego wewnetrznego glosu(jakim ja jestem) ktory mowi Ci ze kobiety nie mozna sluchac w sprawach Slipknota all by OLO
Olo, weź zaznaczaj kolorem, albo pogrubieniem co ty piszesz, bo jakoś trudno się połapać, co ja napisałam, a co napisałeś ty. A co do poruszonej przez ciebie kwestii - znam wiele dziewczyn, które słuchają Slipa na serio. Nie dyskryminuj płci. - Joan.