Sygnatury
Nie przedstawiał żadnego digimona. Był to poprostu art wykonany za pomocą pikseli, co jak dla mnie jest sztuką. A co do Hawk'a, mógłby zmienić czcionkę, owszem, ale i ilość tekstu.
(Co prawda po zmianie wielkości byłoby nieczytelnie, ale mniejsza.)
Hawk, ja nie mam nic do twojego siga, posłużyłam się tobą jedynie jako przykładem.
(Co prawda po zmianie wielkości byłoby nieczytelnie, ale mniejsza.)
Hawk, ja nie mam nic do twojego siga, posłużyłam się tobą jedynie jako przykładem.
Użytkownik Joana dnia Nov 18 2005, 04:55 PM napisał
posłużyłam się tobą
:O I'm shocked! Really shocked...
No trudno - zniosę to mężnie. Jeżeli generalnie szanowne towarzystwo uważa, że moja sygna jest zbyt opaśna, to pójdę na kompromis. Z całego wiersza zachowam li tylko jedną zwrotkę. Ale właśnie się biję z myślami - którą... :mrgreen:
E tam, Hawk, nie zmieniaj sygnatury, bo w całości pięknie się komponuje
A pytanie do Joan - po co ci formułka Dragon Slave'a? Chcesz nasz wszystkich zniszczyć?
wlasnie boimy sie!
Używaj koloru, bo to wyglądało, jakbym się pod ciebie podszył ;p [Fink]
A pytanie do Joan - po co ci formułka Dragon Slave'a? Chcesz nasz wszystkich zniszczyć?
wlasnie boimy sie!
BY OLO (sry za wciecie do postu)
Używaj koloru, bo to wyglądało, jakbym się pod ciebie podszył ;p [Fink]
Tjaaa... może jestem w gorącej wodzie kąpany... A zatem, póki nie otrzymam oficjalnego ochrzanu od oficjalnego czynnika - niczego nie zmienię w mej sygnaturce. I tak po prawdzie: osobiście nie wadzą mi żadne, nawet najdziksze fantazje pod postami. O ile nie są wulgarne lub złośliwe. Napakowane, ale klimatyczne sygny to wizerunek usera. Po co to zmieniać? A jak komuś to przeszkadza, niech szybciej przewija stronkę... :mrgreen:
Skończmy już tą dyskusje, bo jest nie warta świeczki. Joana była do ciebie prośba byś trochę zmniejszyła siga a nie wywaliła go ostatecznie. Jeśli nie wiesz jak to się robi to się kogoś zapytaj albo sama pokombinuj. A całej reszcie przypominam, ze o ile mnie pamięć nie myli to można ustawić w panelu opjce by sygnatury się nie wyświetlały.
Ekh, i dopiero teraz to mówisz....fajne dzięki.....
Hawk & Olo, a kto wam powiedział, że JA CHCĘ, ŻEBY HAWK SKRÓCIŁ SIG'A? No ja nie wiem. Chyba sami sobie wymyśliliście....
Fink, no co ty?! Skąd wiesz, że to formułka Dragon Slave'a? A jak umieszczę formułkę Laguna Blade i Giga Slave'a to rozróżnisz? ;p
Hawk & Olo, a kto wam powiedział, że JA CHCĘ, ŻEBY HAWK SKRÓCIŁ SIG'A? No ja nie wiem. Chyba sami sobie wymyśliliście....
Fink, no co ty?! Skąd wiesz, że to formułka Dragon Slave'a? A jak umieszczę formułkę Laguna Blade i Giga Slave'a to rozróżnisz? ;p
Czuję się trochę winna początkowi tej dyskusji, chodziło mi nie o tekst ale o grafikę... sigi powinny być z natury o wiele węższe niż wyższe, tekst tekstem, jesteśmy przyzwyczajeni do przewijania tekstu, bo to istota forum, nie będziemy przecież dawali -3 pikseli, bo interlinia zanika, a pozatym, mamy coś takiego jak ctrl z wciśnietym plusem czy minusem, czy z rolką myszki powiększa lub zmniejsza trzcionkę w przeglądarce... Chyba odbiegam od tematu... Już się zamykam i sorki za zamieszanie...
Sygnaturka bardzo fajna. Zwłaszcza jej wizualna część. To samo tyczy się avatara. Mamy rozumieć, że to Twoja postać Jakób :027:? Zresztą jak tylko ten komplecik zobaczyłem, to sobie pomyślałem: kolejna robota Deunan . Nie myliłem się ;p. A co do napisu, to słyszałem tą piosenkę. Nawet, nawet ;p.
Sygna Jakóba według mnie przedstawia się tak. Krasnal z l2 nie kontrastuje z opisem Slipknota. Chociaż to może lekkie czepianie się. Opracowanie graficzne bardzo ładne i rzetelnie wykonane. Ogólnie bardzo dobra sygna mająca swój urok prosto z l2 (tylko jak wpsomniałem tekst z Slipa tak trochę tu nie pasuje).