Ja na razie szukam odpowiednich artó, więc kto wie - może kiedyś zmienię
Sygnatury
Cholera, Olo, nie nazywaj mnie ateistą, wiesz co mówisz?
nie rozsmieszaj mnie napisalem ze jestes SLIPKNOTOWYM ateista, bo nie lubisz ich/,,nie wyznajesz", przez co nie rozumiesz ich image. Dzięki temu stwierdzasz ze to co prezentuje imć VL jest brzydkie. KONIEC ROZMOWY
Vamp, tamta przynajmniej była wyraźniejsza i ładniej się w tło forum wpasowywała...
na tym wlasnie polega urok tegoz syga ;p
BY OLO
Vamp, tamta przynajmniej była wyraźniejsza i ładniej się w tło forum wpasowywała...
na tym wlasnie polega urok tegoz syga ;p
BY OLO
No proszę, ktoś docenia niekontrastowość do forum hehe. Rzadko się takich spotyka, ale to dobrze, że tacy są jeszcze. Ponadto, gdyby miała być bardziej wyrazista, musiała byu być wielkości sygny Ola. Trudno zmieścić na 8 osób na takim sygnie, co i tak uważam, że wyszło dostatecznie dobrze.
Olo, ja nic do nich nie mam, mówię to wszystkop patrząc jak ktoś kto po prostu ogląda siga i chce go ocenić. Nie masz zbytniego prawa zabraniać Vampowi nie słuchania mnie czy jakiejkolwiek innej osoby...
Vamp, racja, albo wyśrodkuj, albo wróc do starego. Przynajmniej było wyraźniej...
Vamp, racja, albo wyśrodkuj, albo wróc do starego. Przynajmniej było wyraźniej...
Hyhy..boski Manson;) U mnie zmiana...dla mojej ukochanej sis;* Biorę sie za grafe do jej sygny mhyhyhy..;]
http://people.howstuffworks.com/us-draft.htm tu jest jedna z oryginalnych wersji. (BTW: wydaje mi się że Atis dobrze wie o co chodzi ) Może niedługo go zmienie bo mam dostep do archiwum paru tysiecy plakatów propagandowych z II WŚ.