Sygnatury
Taak. Ja jak to zobaczyłem to odrazu skojarzył mi sie film Atak pająków i papuga tego hodowcy. Co chwile nawijała:
'I see dead people'
albo
'I've seen dead people'
Teraz już nie pamiętam ale ona była mocna
========================
Wogóle ty sie zastanów dziewczyno. Jest tyle dobrych polskich gier jak Chrome albo Painkiller a ty grasz w jakiś zagraniczny shize ;p. IMO gdybym miał wybierać UT 2004 jest lepszy niz Halo. Moze nie pod wzgledem trybu singel player ale Multi w halo jest kitowe :]
><><><><><><><><><><><><
Chodziło mi o zagraniczny shize czy szajs. Xd Pozatym nie wyzwałem cię że jesteś głupia bo w to grasz etc. Ja tylko wyraziłem swoją opinie na temat Halo.
Jeżeli sądzisz że ja wszystko co pisze mówię na poważnie to ty chyba nie widziałaś 'Poważnego Ashgana' [Serious Ashgan ahh..]
'I see dead people'
albo
'I've seen dead people'
Teraz już nie pamiętam ale ona była mocna
========================
Wogóle ty sie zastanów dziewczyno. Jest tyle dobrych polskich gier jak Chrome albo Painkiller a ty grasz w jakiś zagraniczny shize ;p. IMO gdybym miał wybierać UT 2004 jest lepszy niz Halo. Moze nie pod wzgledem trybu singel player ale Multi w halo jest kitowe :]
><><><><><><><><><><><><
Chodziło mi o zagraniczny shize czy szajs. Xd Pozatym nie wyzwałem cię że jesteś głupia bo w to grasz etc. Ja tylko wyraziłem swoją opinie na temat Halo.
Użytkownik Ashgan napisał
"Wogóle ty sie zastanów dziewczyno. Jest tyle dobrych polskich gier jak Chrome albo Painkiller a ty grasz w jakiś zagraniczny shize ;p"
Jeżeli sądzisz że ja wszystko co pisze mówię na poważnie to ty chyba nie widziałaś 'Poważnego Ashgana' [Serious Ashgan ahh..]
Ashgan, ja nie przepadam za polskimi grami, mnie po prostu odstrasza stereotyp polskich gier. Zresztą, to, że ty nie lubisz HALO to nie znaczy, ze ja nie mogę go lubić. Wiesz jakie to jest niesmaczne jak czytasz teksty w stylu 'zagraniczna schiza' o czymś co lubisz? Zaraz ja zacznę wymyślać na to co ty lubisz. Nie mów tak nigdy, bo to jest bardzo niemiłe i niesmaczne. Jak już to używaj dokładniejszych argumentów, a nie typu 'zagraniczna schiza'.
A żeby nie było OT:
Prawda Vamp, widzenie 'dead people' to taki upajający zmysły widok XD.
A żeby nie było OT:
Prawda Vamp, widzenie 'dead people' to taki upajający zmysły widok XD.
Dobra koniec tego dobrego :mrgreen: Mi też się sygna Atis podoba ale aż tyle komentarzy nie potrzeba. Jacob-smok jest świetny
Jak koniec dyskusji, to koniec dyskusji... widocznie Selena nie lubi jak sie cały czas pisze o jednej sygnaturze :mrgreen: .
Nom... a moja to art z L2 (wiadomo :mrgreen: ), w ramce z Warcrafta III ;]
---
PS. mój 555 post... "prawie" szatańska liczba :mrgreen: , jeszcze 111 i będzie "całkowicie" szatańska liczba ;p.
Poza tym:
"If you're 555 then I'm 666" - by SlipKnoT ;]
---
PS. mój 555 post... "prawie" szatańska liczba :mrgreen: , jeszcze 111 i będzie "całkowicie" szatańska liczba ;p.
Poza tym:
"If you're 555 then I'm 666" - by SlipKnoT ;]
Użytkownik Joana napisał
Już pomyślałam, że ten smok co masz w sygnie to też z L2....powiedziałabym że to Valakas.....
Użytkownik Jacob napisał
Khem.... Atis ten smok jest z L2 :> Ramka tylko z W3
To się nazywa czytanie bez rozumienia :mrgreen: