"Brat" może być, ale nic nie przebije Drizzta Do'Urdena, elfa wygnańca i jego pantery
[Dodano po chwili]
Moja sygnia. Przedstawia GK
Z "Straż! Straż!" Terryego Pratchetta
Człowiek myślący, że jest krasnoludem przyjeżdża z gór, z kopalni do Ankh-Morpork, aby zacząć pracę w Straży Nocnej. Nie dość, że miejscy "bracia" zachowują się troche inaczej niż się spodziewał to jeszcze miasto zaatakował smok (wielki i prawdziwy, a nie mały i bagienny).
Ci tu na dole patrzą, co ja takiego napisałem
Ok... widze że temat długo... baaaardzo dlugo nie odświeżany, więc... na mojej sygnaturze widnieje już od dosyć dawna bardzo "przyjemna" historyjka Froda i Sama, to co obecnie słucham w Winampie oraz informacje dotyczące mojej głównej postaci z Lineage II. OMFG... od sierpnia zeszłego roku gram tylko i wyłącznie w tą gre (po drodze była tylko mała przerwa na WoWa) zdradziłeś mnie! i jeszcze mi się nie nudzi
Hehehe... wiem że uzależnia... a ja ja właśnie jestem uzależniony. A co do gifu to trzeba było mówic odrazu. Mam kilka w zapasie na sygnature a więc prosze, kolejny.
PS. Haha... tylko nie Kuba... nawet tak na imie nie mam
Powiem, że obydwie mi się podobają, ta która była wcześniej i obecna. Wcześniejsza taka charakterystyczna dla krasnoluda , a obecna dla moderatora. W tamtej bardzo podobał mi się ten cytat z "Władcy Pierścieni", uwielbiam tę książkę (jak i pozostałą twórczość Tolkiena). Ciekaw jestem, czy będą ludzie klikać w tą nową sygę. Może i ja sobie sprawdzę, co to jest ten ostatni link?