Sygnatury
Ej mam pytanie! jak dajecie te swoje sygnatury ja tylko umiem dać link( mam w sygnaturze) a chciałbym dać jakieś fajne zdjęcie lub animacje! Jeśli jest ktoś kto odpowie niech odpowie szczegółowo.
Link? LOL...
Nie wiem czy drogi kolego wiesz ale link wygląda tak: http://www.imageshack.us/
A to co ty masz to nie link tylko graficzny odnośnik do strony internetowej (w twoim przypadku "Wielkiego Pora" (LOOOOL)
Ale powiedzmy że wiem o co ci chodzi... jeśli chcesz "fajne zdjęcie lub animację" wchodzisz w stronę którą wyżej dałem ci "link" (tak jest, to jest właśnie link) i hostujesz... dziękuję za uwagę. Jeśli nie będziesz wiedział co to "host" zgłoś się do mnie na PM żebyś się publicznie nie ośmieszał ;p.
PS. Proszę cię, nie zaczynaj zdania od "ej" bo jakoś to tak nie ładnie ;D. Jak coś to "hej, bla bla bla" albo "mam prośbę, bla bla bla" ;D
Nie wiem czy drogi kolego wiesz ale link wygląda tak: http://www.imageshack.us/
A to co ty masz to nie link tylko graficzny odnośnik do strony internetowej (w twoim przypadku "Wielkiego Pora" (LOOOOL)
Ale powiedzmy że wiem o co ci chodzi... jeśli chcesz "fajne zdjęcie lub animację" wchodzisz w stronę którą wyżej dałem ci "link" (tak jest, to jest właśnie link) i hostujesz... dziękuję za uwagę. Jeśli nie będziesz wiedział co to "host" zgłoś się do mnie na PM żebyś się publicznie nie ośmieszał ;p.
PS. Proszę cię, nie zaczynaj zdania od "ej" bo jakoś to tak nie ładnie ;D. Jak coś to "hej, bla bla bla" albo "mam prośbę, bla bla bla" ;D
Użytkownik Ekhtelion dnia Aug 6 2006, 10:38 AM napisał
Skoro się pytasz to ci powiem, że mi się nie podoba. Humor na poziomie podstawówki wokół najgenialszego dzieła mistrza jest niesmaczny.
[post="46733"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
W pełni podpisuję się pod postem Ekhtelion. Kiedyś były sygny np. Devila czy również chyba twoje, które również żartowały z LOTR ale był to humor o kilka półek wyższy a to jest po prostu niesmaczne jak to rzekł krasnolud.
To był Dev i Ashgan chyba...
Użytkownik VL dnia Aug 6 2006, 01:30 PM napisał
W pełni podpisuję się pod postem Ekhtelion. Kiedyś były sygny np. Devila czy również chyba twoje, które również żartowały z LOTR ale był to humor o kilka półek wyższy a to jest po prostu niesmaczne jak to rzekł krasnolud.
[post="46735"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
AAAA!... to byłem ja! ;D
PS. A co to było co miał Strażnik? Nie zdążyłem zobaczyć ;D