Sygnatury
A co sądzicie o mojej sygnie?
http://img84.imageshack.us/img84/4686/bannaercopylv5.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/4686/bannaercopylv5.jpg
Cytat
Aleś dowalił. Widać ze sienie znasz xP
Trochę więcej pracy poszło niż ci się to zdaje
Trochę więcej pracy poszło niż ci się to zdaje
Może i się nie zna ale podsumował celnie. Jeśli ty twierdzisz, że w tym jest więcej roboty niż nam się wydaje to tym gorzej dla ciebie Sztuką jest zrobić coś fajnego i się przy tym nie narobić, a nie na odwrót (wyklczumy stąd artystów którzy się upierają by wymazać coś np. w paincie, bo to już jest totalnie sztuka dla sztuki)
Ty dyskutujesz Ven z kobietą co jest różowe? Jeżeli ona mówi, że to jest różowy to znaczy, że to jest różowy, mimo, że ty tak nie uważasz.
Cytat
Może i się nie zna ale podsumował celnie. Jeśli ty twierdzisz, że w tym jest więcej roboty niż nam się wydaje to tym gorzej dla ciebie tongue.gif Sztuką jest zrobić coś fajnego i się przy tym nie narobić, a nie na odwrót wink.gif (wyklczumy stąd artystów którzy się upierają by wymazać coś np. w paincie, bo to już jest totalnie sztuka dla sztuki)
Ekht Ekht... Nic na świecie nie przychodzi od tak sobie, trzeba trochę nad tym posiedzieć.
Nie wiem dlaczego niby dla mnie gorzej. Więcej roboty, to była przenośnie, czyli coś więcej niżeli podał Ashgan. Nie mówię że siedziałem nad tym godzinę, ale też nie 5 min.
(ale zagmatwałem x[ )
A co do koloru, wisi mi to
I znowu kosmetyka: to nie są kolory tęczy. Czerwony, pomarańczowy, żółty, zielony, niebieski, fioletowy. To by miało ładniejszy efekt (głównie dla mnie, ze względu na to, że lubię to kolorowe połaczenie :3). A to co masz u siebie, to raczej kolory pastelowe, uspokajające (idealne dla mnie).
Jeśli twoja dziewczyna ma rację, to nie powinieneś mówić, że jest różowy, widziałbyś raczej na szaro. W końcu róż, to odcień czerwieni. A jeśli naprawdę go nie widzisz, to po prostu opierasz się o nasze wypowiedzi. Prawda czy fałsz?
Mój avatar i sig nie pasują do siebie kolorystycznie. Zgroza.
Mój avatar i sig nie pasują do siebie kolorystycznie. Zgroza.