Sygnatury

Ten sig nie miał być śmieszny. Od 5 min zabawy w ps'ie
"Hi ho hi, it's off to war we go..."

Hedon, Rinsed in post-human shadows A monument scorned by the teeth of time
Odpowiedz
Napis niszczy cały efekt. Ale obleci

Odpowiedz
mam sygnaturę nekromanty,była na początku instrukcji do gothic 1 hehe .. ktoś mi skopiował sygnaturę..dobra,nie będe skarżypytą..
Odpowiedz
Od nowa sygna, w stylu "kolory tęczy"

Odpowiedz
Blee, nie widziałem nic brzydszego.

Ustawiłeś przeźroczystość, zarzuciłeś pare kolorków, wodę nic specjalnego

Mógłbyś się bardziej postarać jak na twój skill :>

Odpowiedz
Dobrze, że nic tam w żaden sposób nie faluje... To mogło by być hipnotyzujące...
Odpowiedz

Cytat

Blee, nie widziałem nic brzydszego.

Ustawiłeś przeźroczystość, zarzuciłeś pare kolorków, wodę nic specjalnego tongue.gif

Mógłbyś się bardziej postarać jak na twój skill :>

Aleś dowalił. Widać ze sienie znasz xP

Trochę więcej pracy poszło niż ci się to zdaje

Odpowiedz
Gdzie ty tu widzisz różowy dziewczyno x]
Jak już to bardzo wyblakły czerwony, lub dziwny pomarańczowy

Odpowiedz

Cytat

Aleś dowalił. Widać ze sienie znasz xP

Trochę więcej pracy poszło niż ci się to zdaje

Może i się nie zna ale podsumował celnie. Jeśli ty twierdzisz, że w tym jest więcej roboty niż nam się wydaje to tym gorzej dla ciebie Sztuką jest zrobić coś fajnego i się przy tym nie narobić, a nie na odwrót (wyklczumy stąd artystów którzy się upierają by wymazać coś np. w paincie, bo to już jest totalnie sztuka dla sztuki)

Ty dyskutujesz Ven z kobietą co jest różowe? Jeżeli ona mówi, że to jest różowy to znaczy, że to jest różowy, mimo, że ty tak nie uważasz.
Odpowiedz
Ven, ja dobrze wiem, kiedy widzę różowy.
No dobrze, niech to będzie - lightish red XD.
Odpowiedz

Cytat

Może i się nie zna ale podsumował celnie. Jeśli ty twierdzisz, że w tym jest więcej roboty niż nam się wydaje to tym gorzej dla ciebie tongue.gif Sztuką jest zrobić coś fajnego i się przy tym nie narobić, a nie na odwrót wink.gif (wyklczumy stąd artystów którzy się upierają by wymazać coś np. w paincie, bo to już jest totalnie sztuka dla sztuki)

Ekht Ekht... Nic na świecie nie przychodzi od tak sobie, trzeba trochę nad tym posiedzieć.
Nie wiem dlaczego niby dla mnie gorzej. Więcej roboty, to była przenośnie, czyli coś więcej niżeli podał Ashgan. Nie mówię że siedziałem nad tym godzinę, ale też nie 5 min.
(ale zagmatwałem x[ )

A co do koloru, wisi mi to

Odpowiedz
I znowu kosmetyka: to nie są kolory tęczy. Czerwony, pomarańczowy, żółty, zielony, niebieski, fioletowy. To by miało ładniejszy efekt (głównie dla mnie, ze względu na to, że lubię to kolorowe połaczenie :3). A to co masz u siebie, to raczej kolory pastelowe, uspokajające (idealne dla mnie).
Odpowiedz
Tak czy owak ten sig do ciebie nie pasuje :O

ps - dla mnie to tez rozowy, ale nic nie mowie, bo zdaniem mojej dziewczyny jestem daltonistą

Gdzie indziej jestem znany jako "farfel" więc jakby coś nie ukradłem komuś sygnatury
Odpowiedz
Jeśli twoja dziewczyna ma rację, to nie powinieneś mówić, że jest różowy, widziałbyś raczej na szaro. W końcu róż, to odcień czerwieni. A jeśli naprawdę go nie widzisz, to po prostu opierasz się o nasze wypowiedzi. Prawda czy fałsz?

Mój avatar i sig nie pasują do siebie kolorystycznie. Zgroza.
Odpowiedz
Już nie filozujcie Daltonizmy są różne i swoją drogą wcale się tak ta choroba nie nazywa (polegajaca na nierozponawaniu jakichś barw)

Co nie zmienia faktu, że Ven ma jakiś koszmar malarza z chorobą morską w sigu .
Odpowiedz
Że niby ty krytykujesz jego wkład pracy? Może i mały, ale zawsze jakiś. Chciał sobie chłopak poeksperymentować, zrobił, wstawił, wyśmialiście (ja też), ale starczy już. Kij wam w oko.
Odpowiedz
A chociaż oheblowany ten kij? Drzazgi w oku są w moim przypadku niepożądane

Gdzie indziej jestem znany jako "farfel" więc jakby coś nie ukradłem komuś sygnatury
Odpowiedz
← Użytkownicy

Sygnatury - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...