Sygnatury
Ekh wiesz co polecałbym abyś zrobił?
Jeżeli masz chwilę wrzuć te obrazki użyte jako tło. Bo jeżeli Ven naprawdę weźmie się do pracy nad tym to napewno czcionke będzie chciał jakoś fajnie pozmieniać.
Na obrazki nadałbym jakieś efekty, blur, sharpen lub efekty szkła. Naświetłić bardziej pewne elementy. A z napisami jest to bardziej ograniczone ponieważ ciężko jest wydzielić layer (chyba nawet się nie da) z tekstem a sam obraz zmieniać.
Jeżeli masz chwilę wrzuć te obrazki użyte jako tło. Bo jeżeli Ven naprawdę weźmie się do pracy nad tym to napewno czcionke będzie chciał jakoś fajnie pozmieniać.
Na obrazki nadałbym jakieś efekty, blur, sharpen lub efekty szkła. Naświetłić bardziej pewne elementy. A z napisami jest to bardziej ograniczone ponieważ ciężko jest wydzielić layer (chyba nawet się nie da) z tekstem a sam obraz zmieniać.
Jeśli masz na myśli by je zamieścić jako psd z warstwami to nic z tego . Dlaczego? Pliki sobie wyedytowałem, zapisałem w jpg, zamieścilem na żabie i wywaliłem. Czyt. już ich nie posiadam. Dla naszego mastera odtworzenie tego co ja robiłem przez 5min. nie będzie problemem.
Wątpię krasnoludzie
Bowiem NIE DA SIĘ otrzymać wersji podstawowej obrazu gdy ten nie otrzymał owych napisów w PS2 i nie został zapisany ze specjalnymi layerami. A więc reasumując z .jpg nic nie zrobi.
Jedyne co może zrobić to zaznaczyć magic wandem napis i nałożyć efekty, a potem ogólny obraz edytować. Jednak o utworzeniu nowyego tekstu, mniejszą czcionką i w innej lokacji można zapomnieć.
Bowiem NIE DA SIĘ otrzymać wersji podstawowej obrazu gdy ten nie otrzymał owych napisów w PS2 i nie został zapisany ze specjalnymi layerami. A więc reasumując z .jpg nic nie zrobi.
Jedyne co może zrobić to zaznaczyć magic wandem napis i nałożyć efekty, a potem ogólny obraz edytować. Jednak o utworzeniu nowyego tekstu, mniejszą czcionką i w innej lokacji można zapomnieć.
Tu nie ma co prostować Ash, po prostu nie zrozumiałeś mojego skrótu myślowego. To, że ze 'spłaszczonymi' warstwami nic nie da się sensownego zrobic to ja wiem od kilku ładnych latek Chodziło mi o to, że jako master będzie sam sobie musiał poszukać obrazków.
Obrazki wyciągnałem z LoTRa własnymi ręcoma, mogę to zrobić jeszcze raz:
Obrazki wyciągnałem z LoTRa własnymi ręcoma, mogę to zrobić jeszcze raz:
Mnie się podoba obecna sygnatura Ektha i ciekawe, czy ktoś kliknał na
"A może czas najwyższy na KLIK?"
Mam pytanie - czy sygnatura może zawierać jakieś większe animacje?
"A może czas najwyższy na KLIK?"
Mam pytanie - czy sygnatura może zawierać jakieś większe animacje?
Jeżeli ktoś chociaż trochę myśli przeczyta deskrypcję do tego KLIKU na dole po lewej stronie w wyszukiwarce.
Swoją drogą kiedyś Ekh miał ciekawszego syga. Ten krasnolud albo Wielki czerwony guzik był ładniejszy
Nie ma ograniczeń na sygi. Może ale byleby nie cos rozwalającego layout na forum
Swoją drogą kiedyś Ekh miał ciekawszego syga. Ten krasnolud albo Wielki czerwony guzik był ładniejszy
Nie ma ograniczeń na sygi. Może ale byleby nie cos rozwalającego layout na forum
Użytkownik Medivh dnia Sun, 13 May 2007 - 01:34 napisał
Ja kliknąłem kiedyś
[post="64593"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Med - możesz głosować codziennie, a każdego pierwszego dnia miesiąca ranking się resetuje
Omg zagubiłem się i myślałem, że to o rankingu Fae... Co ta gra ze mnie robi