Sygnatury
Sympatyczna, nie powiem, ale trochę za głośno mówi "Nie lubię Człowieka Kaczora". Może są tutaj ludzie, którzy popierają jego politykę. Wiem, dla dowcipu, ale różni ludzie są. Moje osobiste zdanie. Sympatyczna.
(I enyłej, ja do Kaczorów nic nie mam, ale też mnie niczym nie zachwycają)
(I enyłej, ja do Kaczorów nic nie mam, ale też mnie niczym nie zachwycają)
Jak widzicie mam dwie wieże (czyli Barad-Dur i Orthanc) z filmu "Władca pierścieni: Dwie Wieże". Wcześniej miałem gigantycznego Aragorna ( też z Władcy) na kilka sekund, ale nikt tego nie zauważył! Potem te same dwie wieże, ale Ekhtelion stwierdził że moja sygnatura jest za duża. Zdenerwowałem się i zrobiłem takie same wieżyczki ale mniejsze. A pod spodem podpisik " każdy wybór ma swoją cenę..." z gry Fable .
Może ktoś wedytować sygnaturę Gartisa Grotsa ? Sporo tam literówek, a i sam wygląd jest...dziwny
Oh jaka piękna sygna: http://forum.gexe.pl/baniutek-m1710.html Aż mnie korci by dopisać coś w stylu: "szukam dziewczyny"
Ciekawe ile pan szukał znaczka 'TM' by go sobie wkleić...
Dobrze że powtórzył że ma gf8800... bo bym nie zauważył... a jeśli nawet to na wszelki wypadek dał linka... Przewidujący kolega. Pozdrawiam Cię, Baniutek!
Właśnie zrobiłem sobie sygnaturkę (czy tam podpis, tak to nazywam). Ten obrazek to jakaś ilustracja tolienowska (autortwa Teda Nasmitha) przedstawiająca gwiazdy Vardy. Wiersz to jedna zwrotka pieśnie elfów z Władcy Pierścieni, śpiewających do Vardy, według mnie przepiękna.
Użytkownik Ekhtelion dnia nie, 23 wrz 2007 - 16:52 napisał
Oh jaka piękna sygna: http://forum.gexe.pl/baniutek-m1710.html Aż mnie korci by dopisać coś w stylu: "szukam dziewczyny"
[post="86172"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
oryginalność to w dzisiejszych czasach podstawa xD
[Dodano po chwili]
Użytkownik Theoden dnia czw, 17 sty 2008 - 12:10 napisał
Dodałem sobie niedawno mały "paseczek" z GE. Teraz już nie zapomnę że jestem userem .
[post="102206"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
domyślam się, że chodzi ci o userbar, tak?