Sygnatury

Ja zdecydowanie bardziej gustuje w sigach robionych na wzór szarości miasta z czarnymi brushowymi dodatkami i efektem sharpen. Na chwilę obecną nie pamiętam do końca jak się nazywał ten styl artystczny.
Jednak coś takiego zdobyłoby u mnie większe uznanie niż twój obecny sig Ven
Jednak coś takiego zdobyłoby u mnie większe uznanie niż twój obecny sig Ven

a mi się tam sygnatura Ven'a podoba ; ] ...
co z tego że różowy? widać że zastosował fajne efekty, rozymcia i trochę nad tym posiedział ; P a ile to już jego sprawa ;]
teraz to atis, a nie ven, ma dziwną sygnaturke xD
co z tego że różowy? widać że zastosował fajne efekty, rozymcia i trochę nad tym posiedział ; P a ile to już jego sprawa ;]
teraz to atis, a nie ven, ma dziwną sygnaturke xD

Musisz popracować nad Marketingiem przez duże M Saimar:P
Napis powinien być krótki, czytelny i zachęcający do naciśnięcia, zapadajacy w pamięć. Jeśli chcesz skłonić kogoś do zagłosowania powinieneć go jakoś zaskoczyć/rozbawić/zaciekawić, a nie dawać opowiadanie do czytania.
Nie wspominając już o tym, że nikt się nie domyśli, że pod nim kryje się link do głosowania.

To takie luźne propozycje. Można by bardziej je dopracować.
Napis powinien być krótki, czytelny i zachęcający do naciśnięcia, zapadajacy w pamięć. Jeśli chcesz skłonić kogoś do zagłosowania powinieneć go jakoś zaskoczyć/rozbawić/zaciekawić, a nie dawać opowiadanie do czytania.

To takie luźne propozycje. Można by bardziej je dopracować.

Ciekawe to obraza dla niektórych, ale w sumie są też powieleniem... Hmmm pomyślę pomyśle - bo co racja to racja Ekh!
[Dodano po chwili]
A można tak zrobić by one się przeplatały? W sensie zmieniały co kilka sekund? Czy to niezbyt tak ten tego (mówi jak ciemny w tej sprawie - bo taki jest).
[Dodano po chwili]
A można tak zrobić by one się przeplatały? W sensie zmieniały co kilka sekund? Czy to niezbyt tak ten tego (mówi jak ciemny w tej sprawie - bo taki jest).

To jest kod z tym co aktualnie mam Sai, wystarczy podmienić IMG i ready x]