Jeździec Światła
Ilość postów: 1061
Klasa: Rycerz
Aha, to... Mam, przeczytałem ;p
Najlepsze są tam chyba polskie przypisy... Brakuje chyba tylko
'Koham Rona. Chary Poter' XDD
A cio do mojej signaturki, to musiałbym coś nowego wstawić... Qrde, muszę poszukać XD
Matuzalem
Ilość postów: 1476
Klasa: Wampir
A to może jakaś se zrób? Nie ma to jak własnoręczna robota:]
Jestem Wampirem.
Jestem jedynym istniejącym Bogiem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Ilość postów: 2333
O ile umiesz zrobić......
Jak dla mnie - trochę za długie XD.
Matuzalem
Zauważyłem, że Tokar zmienił sobie Sugnę...Szkoda, że jest marna według mnie:] NIe przeczentuje nic śmiesznego a i zbyt religijny nie jestem:]
Jestem Wampirem.
Jestem dumny z tego, iż żeruję na ludziach i oddaję honor moim zwierzęcym instynktom.
Jeździec Światła
Ilość postów: 1061
Klasa: Rycerz
Joan - faktycznie, nie umiem XD
Z grafiki na kompie to ja jestem noga totalna ;_;
Matuzalem
Poprzednia sygna z Legolasem i Gimil była porażaką. uze i wali w oczy...Makabra. A to co masz teraz Joan to hmm...Białe i nadal razi me oczy ale przynajmniej mniejsze...:]
Jestem Wampirem.
Matuzalem
Byle by nie był wielkości pól forum i koloru białego...Jakób strzeliłse zespół KoRn:] Nawet fajne:] Respect:P
Jestem Wampirem.
Vamp, wiesz, trudno mi dorwać taki obrazek, który będzie odpowiedał twoim wymaganiom. Mnie jednak nie razi on w oczy.
Matuzalem
Może być byle jaki kolor tylko nie biały:] (Szkoda, że tło okienka gdzie pisze się posta jest białe...). A teraz to wypasik Joan jest po prostu:] Świetna sygna:]
Jestem Wampirem.
Fink, nie tylko ciebie wkurza....
Pozatym, są ci co mają większy sig ode mnie.
Marszałek Wojny
Ilość postów: 12240
Klasa: Kosmiczny Marines
Według mnie w Regulaminie forum powinnie być jakiś punkt o wielkości sygnatur. Bo troszeczke wkurza te przewijanie (przynajmniej mnie).......
Cóż, mam nadzieję, że takiego punktu nie będzie, bo od razu wszyscy będą musieli sobie skracać. A to jest bardzo niewygodne, bo musisz jeszcze pomyśleć co chcesz wstawić, żeby było ładnie i estetycznie.
Strażnik graniczny
Ilość postów: 68
Klasa: Żołnierz
Z natury sigi powinny być bardziej "szerokie", niż "wysokie"...