Gość_Skipper*
Jak dla mnie zdecydowanie Cesarscy. Na początku myślałem ,że to po prostu dobro vs zło ale przecież to The Elder Scrolls! Na początku byłem za Gromowładnymi ale trochę mnie zniechęcili w późniejszym etapie gry. Grałem mrocznym elfem więc wczułem się w postać. Ale kur** ten Ulfrik to kawał gnojka. Nie dość ,że głosi prawo "SKYRIM JEST TYLKO DLA NORDÓW" to jeszcze obśmiewa inne rasy. I to nie tylko elfów (chociaż ich najbardziej) tylko inne też. Ponad to założył im slamsy z dupną nazwą i zakazał mieszkania gdzieś indziej. A elfy przecież nic nie robią! To tak jakby Polacy nie mogli opuszczać własnego kontynentu. Powalone .. No i jeszcze to ,że grając ową postacią byłem niezmiernie obśmiewany przez Gromowładnych. Dochodzi do tego bezprawie. No bo dlaczego niby Cesarscy ,by takiego psychopatę jak "Rzeźnik" od razu załatwili ,a Gromowładni nie ruszyli dupskiem tylko czekali aż ktoś inny się tym zajmie. A, i jeszcze metody Jarla Wichrowego Tronu (władca Gromowładnych)! Słyszeliście co on chce zrobić Jarlowi Białej Grani? PODERŻNĄĆ MU GARDŁO! Albo wzniecić bunt! Było nawet na to głosowanie! Dlatego wybrałem Cesarskich