Wilkołak - zapisy
Bielu Wilkołak to gra oftopowa ,której celem jest zlokalizowanie wśród innych grajacych prawdziwego wilkołaka. Jest kilka specjalnych profesji takich jak:
Wyrocznia - osoba ta może spytać sie raz dziennie o prawidziwą tożsamość innego gracza
Czuwający - posiada zdolność zabicia gracza a raczej wilkołaka o ile domyśli sie kto nim jest
Sędzia - roztrzyga spory w głosowaniu gdy jest remis w głosach między jednym graczem a drugim
Doktor - możeo ocalić gracza przed atakiem wilkołaka
Wilkołak czyli niebezpieczna bestia w ludzkiej skórze
Kaznodzieja - może ocalić gracza przed złym wynikiem głosowania innych graczy
Bracia - to dwaj gracze ,którzy wiedzą że są niewinni.
Każdy w tej grze jest anoniomwy z wyjątkiem wilkolaków i braci. Jako gracze nie możemy od razu zdradzać swoich profesji. Zazwyczaj pierwsze głosowania są takie błędne.
Wyrocznia - osoba ta może spytać sie raz dziennie o prawidziwą tożsamość innego gracza
Czuwający - posiada zdolność zabicia gracza a raczej wilkołaka o ile domyśli sie kto nim jest
Sędzia - roztrzyga spory w głosowaniu gdy jest remis w głosach między jednym graczem a drugim
Doktor - możeo ocalić gracza przed atakiem wilkołaka
Wilkołak czyli niebezpieczna bestia w ludzkiej skórze
Kaznodzieja - może ocalić gracza przed złym wynikiem głosowania innych graczy
Bracia - to dwaj gracze ,którzy wiedzą że są niewinni.
Każdy w tej grze jest anoniomwy z wyjątkiem wilkolaków i braci. Jako gracze nie możemy od razu zdradzać swoich profesji. Zazwyczaj pierwsze głosowania są takie błędne.
Mineło 10 dni więc zadam pytanie: Co sie dalej z tym dzieje?
Gramy? Nie gramy?
Piszę bo do 4-tego mam jeszcze internet więc podejrzewam, że do 10-tego października mnie nie będzie i terminy po czwartym nie bardzo mi pasują.
Gramy? Nie gramy?
Piszę bo do 4-tego mam jeszcze internet więc podejrzewam, że do 10-tego października mnie nie będzie i terminy po czwartym nie bardzo mi pasują.
Dorwało mnie jakieś choróbsko, dzisiaj się zwlekam z wyra. Dziś o bezencnej godzinie po powrocie z pracy lub gdy się wreszcie obudzę w sobotę coś Wam w związku z tym sklecę
[Dodano po 2 dniach]
Tam-tadadam! Aktualne zapisy - na rundę 4. Start - 30.09/1.10 g.0:00
------------------------------------------
Chętni na rundę 4:
- Tig
- Krix
- Sazanka
- Obserwator
- Kijuku
- Strateks
- Bielu
- Charon
Do północy wszyscy chętni mogą się zapisywać, a wyżej wymienieni - potwierdzać. Przypominam temat o sugestiach zasad:
http://forum.gexe.pl/...wagi-sugestie/
Przypominam też o odświeżeniu sobie zasad gry. Ilość ról i modyfikacje fabularne zależeć będą od ostatecznej ilości graczy. Ta runda będzie na ponowny rozruch, więc news, którego wrzucę, powisi tylko do północy.
[Dodano po 2 dniach]
Tam-tadadam! Aktualne zapisy - na rundę 4. Start - 30.09/1.10 g.0:00
------------------------------------------
Chętni na rundę 4:
- Tig
- Krix
- Sazanka
- Obserwator
- Kijuku
- Strateks
- Bielu
- Charon
Do północy wszyscy chętni mogą się zapisywać, a wyżej wymienieni - potwierdzać. Przypominam temat o sugestiach zasad:
http://forum.gexe.pl/...wagi-sugestie/
Przypominam też o odświeżeniu sobie zasad gry. Ilość ról i modyfikacje fabularne zależeć będą od ostatecznej ilości graczy. Ta runda będzie na ponowny rozruch, więc news, którego wrzucę, powisi tylko do północy.
Wszyscy dopisujący i potwierdzający się zostali uwzględnieni, może się zdarzyć ewentualne opóźnienie (w sensie, że nie równo 0:00), ale na pewno wystartujemy tej nocy
[Dodano po 2 godzinach]
Runda 5 wystartowała, ewentualni spóźnialscy mogą jeszcze się zgłaszać. Jeśli będzie to możliwe, dołączę ich do pierwszego dnia, jeśli nie - przyjdzie wystąpić w następnej rundzie.
[Dodano po 2 godzinach]
Runda 5 wystartowała, ewentualni spóźnialscy mogą jeszcze się zgłaszać. Jeśli będzie to możliwe, dołączę ich do pierwszego dnia, jeśli nie - przyjdzie wystąpić w następnej rundzie.
Hmmm akurat pierwszy dzień właśnie się zakończył i musisz poczekać na następną rundę. Powinieneś także posiadać konto na tym forum
Tak też polecam. Runda następna zapewne już w przyszłym tygodniu, a może nawet w ten weekend, a konto założyć warto i darmo
[Dodano po 12 godzinach]
Bardzo szybka rozgrywka, nieco zbyt szybka, ale nic nadzwyczajnego, zważywszy małą ilość graczy i szybki, celny typ Wyroczni już pierwszego dnia, przy tylko dwóch wilkołakach Wobec tego nabór na rundę 6 zaczynam od razu. Komentarze mile widziane
[Dodano po 12 godzinach]
Bardzo szybka rozgrywka, nieco zbyt szybka, ale nic nadzwyczajnego, zważywszy małą ilość graczy i szybki, celny typ Wyroczni już pierwszego dnia, przy tylko dwóch wilkołakach Wobec tego nabór na rundę 6 zaczynam od razu. Komentarze mile widziane