Wilkołak - zapisy
ODŚWIEŻAM
Pisząc w związku z postem Obserwatora w temacie z propozycjami: chętny jestem cały czas, jedynie przez ten weekend mnie nie ma, więc jakbyście chcieli potwierdzenia, to przez dwie i pół doby udzielam z automatu. Może zdążę jeszcze napisać coś na fejrunie, żeby się ruszyli.
Przydałoby się 10 osób, nie? No to ze mną i Obserwatorem jest już jedna piąta. Jeszcze tylko kilka osób. Zapisujcie się.
Pisząc w związku z postem Obserwatora w temacie z propozycjami: chętny jestem cały czas, jedynie przez ten weekend mnie nie ma, więc jakbyście chcieli potwierdzenia, to przez dwie i pół doby udzielam z automatu. Może zdążę jeszcze napisać coś na fejrunie, żeby się ruszyli.
Przydałoby się 10 osób, nie? No to ze mną i Obserwatorem jest już jedna piąta. Jeszcze tylko kilka osób. Zapisujcie się.
Potwierdzam to co napisał Tig bo moja ekipa na SSRPG wystawiła mnie z ostatnią rundą i nie miałem dla kogo prowadzić a związku z tym chcę zagrać tutaj i zgłaszam swoją chęć.
Oczywiście w weekendy jestem niedostępny
Oczywiście w weekendy jestem niedostępny
Parę tematów niżej masz parę tematów o Wilkołaku, gdzie znajdują się zasady Ogólnie i najkrócej - fabularyzowana odmiana gry w "Mafię", gdzie na początku każdy gracz ma przydzielaną znaną tylko jemu rolę, wszyscy jako zespół ma wskazać i wyeliminować między sobą osoby, którym przydzielono rolę wilkołaka, a wilkołaki kręcą ile mogą, by zwykli gracze mylili się, eliminując samych siebie
Temat pierwszy, po prostu "Wilkołak", założył Matthias. Masz tam pierwowzór zasad, które nieznacznie zmieniły się później. Przejrzyj też którąś z rund gry, też znajdziesz je pod tym tematem w "Gildii Błaznów"
Temat pierwszy, po prostu "Wilkołak", założył Matthias. Masz tam pierwowzór zasad, które nieznacznie zmieniły się później. Przejrzyj też którąś z rund gry, też znajdziesz je pod tym tematem w "Gildii Błaznów"
Kiedy następna runda?
Zagrałbym (tylko nie w piątki).
Zagrałbym (tylko nie w piątki).
Użytkownik Dalejdoichgardelwyrzanacic dnia sobota, 3 sierpnia 2013, 08:46 napisał
Kiedy następna runda?
Niestety, jak widać, zainteresowanie jest mizerne... Skoro ostatnie zgłoszenia (i to bardzo pojedyncze) były w marcu-kwietniu - nie wiem, czy można liczyć tych z listy z 22 października 2012, ale wątpię - a potrzeba zdaje się minimum 10 osób do rozpoczęcia gry...
Ja oczywiście cały czas się piszę na wilkołaka, ale kiepsko to widzę... ech, jak popatrzyłem na początek tego tematu, gdzie zgłosiło się aż 17 osób... przykro, że teraz tak nie jest.
5 Na razie.
Napiszmy kolorowo w sygnaturkach to bedzie widać
Napiszmy kolorowo w sygnaturkach to bedzie widać
Na razie 6 osób do prania mózgów yy znaczy wilkołaka .