6-7 osób to troszku mało. Musi być minimum 2 wilczychsynów, więc i zwykłych graczy by się przydało z 6-7, albo i więcej, bo inaczej gra się skończy zbyt szybko
Panie Władco, zagraj z nami nawet jeśli "ciemnymi nocami z przerwami i nieregularnie"!
Miałem zamiar się zgłosić i tak Jeśli nie dam rady pograć, to pewnie nie dam rady też poprowadzić, więc sprawdzę. A jeśli bym zniknął, to mnie zjedzą i tyle
No więc cóż... nie opłaca się prowadzić tego Wilkołaka dla tak małej ilości graczy. Poczekam na lepsze dla wilczka czasy (jak będzie więcej chętnych) albo niech poprowadzi go Wiktul czy jakiś inny weteran
Dożyję tego weekendu, to obczaję jak to stoi Przyjmuję tymczasem zapisy od dzisiaj, tu i teraz. Nie obiecuję na 100%, ale przynajmniej na 50+ spróbuję pocisnąć coś od piątku. Jutro może dorzucę newsa na główną, ale tymczasem od tego posta poniżej niech się zgłaszają chętni do piątku włącznie.
[Dodano po 2 dniach]
Hohoho, dzikie tłumy...
-------------------------- Eni
kami
Buka
Obserwator
Heh, no sam widzisz. Kiedy miałem jeszcze pozór czegoś, co można by nazwać życiem i wolnym czasem, to chętnych zgłosiło się tylu, ilu widać powyżej. Przy moim obecnym trybie egzystowania i pracowania, niekiedy po 12+ godzin na dobę, nie wiem czy dałoby radę jakkolwiek to poprowadzić. Ale jeśli zasypiecie mnie teraz zgłoszeniami i znajdzie się np. 10 osób chętnych, to pokombinujemy
Zależy kiedy byśmy ruszyli. Do 20 mam skoki z netem i nie wiem czy będę w stanie codziennie zaglądać, po tym czasie jestem do dyspozycji i bardzo chętnie zagram (błagam choć raz nie zabijajcie mnie po dwóch dniach).