Wilkołak
Cholera jasna, ale jestem zły. Przez świąteczno-robotniczy kołowrót totalnie mi wyleciało z głowy, że runda już jest. A Loki to dla mnie postać idealna I po szybkim przeczytaniu tematu miałem 3 typy, z czego 2 trafne Ech... Nic to, życie. Nie martw się, Tar, następna runda będzie nasza
O, byłabym zapomniała. Jeśli ktoś nie widział newsa, to informuję, że Wilkołak dorobił się swojej strony na fejsie: https://www.facebook.c...92747537642559 , czyli sugeruję polubić i obserwować, zwłaszcza, jeśli zdarza wam się nie zaglądać na GE (w przeciwieństwie do FB)
Tak nawiasem mówiąc, na liście zapisanych jest tylko 8 graczy, a termin aktualnie jest bodajże do 10.01 (do 23.59, ofc), więc proponowałabym się trochę sprężyć z zapisami lub ściąganiem znajomych (moi są be i nie chcą grać :c), bo jak nie będzie minimum 10 luda, to runda po prostu wtedy nie ruszy.
Tak nawiasem mówiąc, na liście zapisanych jest tylko 8 graczy, a termin aktualnie jest bodajże do 10.01 (do 23.59, ofc), więc proponowałabym się trochę sprężyć z zapisami lub ściąganiem znajomych (moi są be i nie chcą grać :c), bo jak nie będzie minimum 10 luda, to runda po prostu wtedy nie ruszy.
No, to ruszać zady i grać
[Dodano po 15 minutach]
Magggus, tak nawiązując do tego posta w temacie z rundą: zluzuj poślady. Wilkołak ma służyć rozrywce i tylko rozrywce. Realia kucyponkowe wydawały mi się dość zabawne, więc ich użyłam; poza tym... tak, koniowilkołaki. Użyj wyobraźni a gwarantuję, że to ogarniesz
I bardzo mi przykro, ale Cię rozczaruję: prowadzącego nydyrydy zlinczować.
[Dodano po 15 minutach]
Magggus, tak nawiązując do tego posta w temacie z rundą: zluzuj poślady. Wilkołak ma służyć rozrywce i tylko rozrywce. Realia kucyponkowe wydawały mi się dość zabawne, więc ich użyłam; poza tym... tak, koniowilkołaki. Użyj wyobraźni a gwarantuję, że to ogarniesz
I bardzo mi przykro, ale Cię rozczaruję: prowadzącego nydyrydy zlinczować.
A ja mam takie pytanie: czy obowiązuje jakiś limit wiadomości/postów, które uczestnik może zamieścić jednego dnia? Bo trochę mnie myli to, że niektórzy zamieścili dwa posty.
Trzeci Kur nie ma limitu wiadomości. Piszesz ile chcesz, ale pamiętaj aby oskarżać przed ustalonym czasem aby nasza MG nie miała problemów z podsumowaniem dnia
Nie ma limitu. Znaczy, musi być oddany jeden głos (który można dowolnie zmieniać), ale posty? Istotą gry jest wykłócanie się i wzajemne podchody, przekonywanie się. Nie da się tego zrobić pisząc tylko jednego posta.
Edit: o, Obserwator był szybszy. I tak, podpisuję się pod nim.
[Dodano po 2 godzinach]
Małe ogłoszenie parafialne. Umrzywam jak dawno nie, więc nie zdziwcie się, jeśli w tym dniu będzie tylko lista, bez fabularnego podsumowania. Opcjonalnie doskrobię coś jutro, ale... z góry mówię: w razie czego nie czekajcie i grajcie, nawet jak będzie tylko suche, tabelkowe podsumowanie.
Edit: o, Obserwator był szybszy. I tak, podpisuję się pod nim.
[Dodano po 2 godzinach]
Małe ogłoszenie parafialne. Umrzywam jak dawno nie, więc nie zdziwcie się, jeśli w tym dniu będzie tylko lista, bez fabularnego podsumowania. Opcjonalnie doskrobię coś jutro, ale... z góry mówię: w razie czego nie czekajcie i grajcie, nawet jak będzie tylko suche, tabelkowe podsumowanie.
Zaraz zgubię własny ogon, jeśli nie głowę. Dotarły do mnie pewne sygnały, więc:
przypominam, że należy utrzymać właściwe formatowanie głosu. Znaczy się, na czerwono może być JEDEN głos, nie więcej. Inaczej jest nieważny :c
@down: piskano mi, by przypomnieć, to wzięłam i przypomniałam. Nie wiedziałam, o kogo chodzi. Poza tym - moje zdanie znasz
przypominam, że należy utrzymać właściwe formatowanie głosu. Znaczy się, na czerwono może być JEDEN głos, nie więcej. Inaczej jest nieważny :c
@down: piskano mi, by przypomnieć, to wzięłam i przypomniałam. Nie wiedziałam, o kogo chodzi. Poza tym - moje zdanie znasz
Nie zgadzam się tak jak już rozmawialiśmy. Ważny jest ostatni w czasie, właściwie sformatowany głos.
Zdrówka.
[Dodano po 39 sekundach]
Hrywi piona brachu!
[Dodano po 2 minutach]
I jak tak patrzę... czuwający-wilkołak w ostatnie rundzie się nam trafił?
Zdrówka.
[Dodano po 39 sekundach]
Hrywi piona brachu!
[Dodano po 2 minutach]
I jak tak patrzę... czuwający-wilkołak w ostatnie rundzie się nam trafił?
Ach, widzisz, Tamc., namieszałeś przed moim wyjściem i mnie zmyliłeś całkowicie i totalnie. Na szczęście przeważyły głosy na Obserwatora, także...
[Dodano po 38 minutach]
Ale w sumie powtórzyła się historia, kropka w kropkę. W sensie: bracia zginęli tego samego dnia, jeden z rąk czuwającego, a drugi przez wilkołaki. Coś o tym wiemy, nie, Tamc.?
[Dodano po 38 minutach]
Ale w sumie powtórzyła się historia, kropka w kropkę. W sensie: bracia zginęli tego samego dnia, jeden z rąk czuwającego, a drugi przez wilkołaki. Coś o tym wiemy, nie, Tamc.?
Użytkownik Kota dnia niedziela, 12 stycznia 2014, 23:45 napisał
Ach, widzisz, Tamc., namieszałeś przed moim wyjściem i mnie zmyliłeś całkowicie i totalnie. Na szczęście przeważyły głosy na Obserwatora, także...
Mnie H. zmylił swą postawą. ;<
Użytkownik Kota dnia niedziela, 12 stycznia 2014, 23:45 napisał
Ojj tak, drugiej takiej siostry nie znajdę!
Użytkownik Taramelion dnia poniedziałek, 13 stycznia 2014, 00:17 napisał
Rodzonego nie upilnuję a co dopiero resztę...
Wszystko jasne.
Podsumowanie uzupełnione o historyjkę.
Nawiasem mówiąc, lubię ten motyw. Bracia ginący jednego dnia... coś pięknego
Nawiasem mówiąc, lubię ten motyw. Bracia ginący jednego dnia... coś pięknego