Biały Mag
Ilość postów: 6440
Klasa: Mag Żywiołów
Nie ma znaczenia, że jest po czasie. Nic się nie stało ani nikt Ci nie zabrania pisać po zakończeniu dnia...
Biały Mag
Ilość postów: 4113
Spokojnie. Nie gryzę za nadprogramowe posty (na kilka można przymknąć oko), gorzej, jakby tam głosy były... Ale pogyzę, jeśli zaraz uznacie, że "a, to spoko, nie gryzie, możemy pisać" :c
Jeśli widzisz wściekłego niedźwiedzia, uciekaj. Jeśli widzisz wściekłą panterę - wracaj do niedźwiedzia.
Bezpieczniej jest kpić sobie ze smoka niż z MG...
________________________________________________________________________________
I TY możesz zostać WILKOŁAKIEM! Więc nie czekaj, zapisz się w TYM miejscu !
Wilkołacza linkownia:
"Wilkołak" na fb - Podsumowanie wszystkich rund - Komentarze do rund - Uwagi i sugestie
Czarnoksiężnik Chaosu
Ilość postów: 352
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Jak rozumiem plusik, to to samo co kliknięcie "lubię to"?
Zmiennokształtny
Ilość postów: 1307
Klasa: Druid
Tym razem wilki trochę pomogły, bo zabijając mnie, oczczędzili nam straty (dzisiejszego) linczu (a z martwym doktorem trzeba się wziąć do roboty).
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.
Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Biały Mag
Zaraz połowa populacji padnie... jak nie cała...
Czarnoksiężnik Chaosu
Ilość postów: 352
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Taaak, mogłam się tego spodziewać. Facet dający złote pierścionki, z pewnością zaraz musi odgryźć Ci łeb
Straciłam resztki wiary w gatunek męski
Tamc. Niezłe odsuwanie podejrzeń, miałam słuchać własnej intuicji i Cię ubić pierwszego dnia
Biały Mag
Mówiłem kurna, mówiłem... Kurna jakżeś ich zmotywował powykręcał aż mnie cieszyło niezmiernie skręcało jak czytałem coś im powiedział napisał!