Wilkołak

Nie ma znaczenia, że jest po czasie. Nic się nie stało ani nikt Ci nie zabrania pisać po zakończeniu dnia...
Odpowiedz
Spokojnie. Nie gryzę za nadprogramowe posty (na kilka można przymknąć oko), gorzej, jakby tam głosy były... Ale pogyzę, jeśli zaraz uznacie, że "a, to spoko, nie gryzie, możemy pisać" :c
Odpowiedz
Haha, +1.
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Kiełki mnie swędzą, więc... Przydałoby się jakieś dobre mięśko Ale w swej łaskawości się powstrzymuję!
Odpowiedz
Właśnie o głosie w końcu zapomniałem.. znaczy zapomniałem, że to już drugi raz nie głosuję, teraz muszę się pilnować

Coś mi się pomyślało, a że miałem ołówek pod ręką, nabazgrałem pomysł na kartce. Bez rewelacji, naturalnie, ale czemu nie pomyślałem o tym wcześniej?
  • schrodinger_lycantrophy.jpg

„Była to naprawdę całkiem sympatyczna dziewczyna, nawet jeśli jej łono zostało najwyraźniej zaplanowane dla osoby o dwie stopy wyższej. Ale nie była Nią*.

*Profesor nadzwyczajny gramatyki i jej stosowania poprawiłby pewnie to zdanie na «okazało się, że ona to nie ona», na co profesor logiki zakrztusiłby się drinkiem.” - Terry Pratchett, Niewidoczni akademicy

Odpowiedz
GENIALNE! xD
Odpowiedz
Jak rozumiem plusik, to to samo co kliknięcie "lubię to"?
Odpowiedz
Tak?

Uff. Smacznego. Dzieje się, oj, dzieje się, nie powiem I zdecydowanie, zanim ruszy 12 runda, to przyda się przerwa...
Odpowiedz
+1 i dla rysunku, i dla przerwy.

Odpowiedz
Tym razem wilki trochę pomogły, bo zabijając mnie, oczczędzili nam straty (dzisiejszego) linczu (a z martwym doktorem trzeba się wziąć do roboty).
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
Tak! Przerwa!

A to co planowałam napisać, to: "Uff, zwolnijcie trochę, bo nie nadążam z odświeżaniem strony!".
Odpowiedz
Towarzysz dla tygryska na dobranoc:

I idu pisać... TROCHĘ to zejdzie, jak znam życie.
Odpowiedz
Taaak, mogłam się tego spodziewać. Facet dający złote pierścionki, z pewnością zaraz musi odgryźć Ci łeb Straciłam resztki wiary w gatunek męski

Tamc. Niezłe odsuwanie podejrzeń, miałam słuchać własnej intuicji i Cię ubić pierwszego dnia
Odpowiedz
Mówiłem kurna, mówiłem... Kurna jakżeś ich zmotywował powykręcał aż mnie cieszyło niezmiernie skręcało jak czytałem coś im powiedział napisał!
Odpowiedz
Ha, nie ukrywam, momentami było naprawdę śmiesznie gorąco. Dzięki wielkie za grę.

Tarcio. :*

Odpowiedz
Dołączam do gratulacji dla Wilków Niezła robota Tamc.

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
← Wilkołak

Wilkołak - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...